Aman boşver biri gider biri gelir. Bizim Hikaye biteceği zaman az korkmadım 2 yıl sonra Akrep çıkıverdi.Yeni bölümlerin yerini tutmaz ki, her hafta heyecanla beklediğim tek diziydi.Çok gaddarsın.
Aman boşver biri gider biri gelir. Bizim Hikaye biteceği zaman az korkmadım 2 yıl sonra Akrep çıkıverdi.Yeni bölümlerin yerini tutmaz ki, her hafta heyecanla beklediğim tek diziydi.Çok gaddarsın.
Gerçekten öyle, finalde en çok ses getirecek isimdi kendisi.Şahika olmadıktan sonra nasıl final yaparlarsa yapsınlar hayal kırıklığı benim için.
Aaa orası öyle tabi de, alışkanlık oldu 4 sezondur.Aman boşver biri gider biri gelir. Bizim Hikaye biteceği zaman az korkmadım 2 yıl sonra Akrep çıkıverdi.Şu anda minimum sayıda dizi izlemek istiyorum bu yüzden acıma duygumu bi kenara attım.
Çok güzel bir 4 sezon demek istedim galiba canım.Bence çok güzel bir sezon geçirdiler. Ekibin emeğine sağlık..
Of o da doğru.Gerçekten öyle, finalde en çok ses getirecek isimdi kendisi.
------
Aaa orası öyle tabi de, alışkanlık oldu 4 sezondur.Benim de dizi sayımı azaltmam lazım.
Bu son sezon komedi harmanlanmıştı o yüzden bu sezonu kastettim.Çok güzel bir 4 sezon demek istedim galiba canım.
Hiç ama hiç kimse bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdi, hatta herkes tutmaz gözüyle bakıyordu ilk zamanlar.Of o da doğru.Gerçi ben 50 küsurlarda final gözüyle bakıyordum üstüne bir 60 küsur bölüm daha eklendi.
Aman halledersin ya da kendine söz geçiremezsen salla gitsin. İnternetten halledersin en kötü.
Diğer sezonlarda da entrika tavandı ama onların tadı da bir başka.Bu son sezon komedi harmanlanmıştı o yüzden bu sezonu kastettim.
Hiç ama hiç kimse bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdi, hatta herkes tutmaz gözüyle bakıyordu ilk zamanlar.
------
Diğer sezonlarda da entrika tavandı ama onların tadı da bir başka.İzliyor muydun diziyi bilmiyordum. 😱
Mesela şu mesaj.Tutmayacak bence en fazla 10 bölüm
2. sezon itibariyle iyice açıldı dizi.Mesela şu mesaj.Ama sezon ortasında, iddiasız ve zirve bir günde başlaması, o sezonki Medyapım dizilerinin de çok iyi gitmesi (kastım Kadın ve Bizim Hikaye) ama Yasak Elma'nın aman aman çok izlenmemesi büyük etken. Nasıl olduysa bir uçtu kimse durduramadı.
Ben 3. sezonda ZeyAl (inş doğrudur2. sezon itibariyle iyice açıldı dizi.Bir de kanalın Pazartesi uğursuzluğu vardı o zamanlar bu yüzden kimse tutacağına inanmıyordu.
Aksine onlar gitti, Şahika geldi iyice açıldı dizi.Ben 3. sezonda ZeyAl (inş doğrudur) yok diye çökeceğini düşünüyordum.Ha bak o da doğru, hatta Kalbimdeki Deniz gün değiştirince 2-3 bölümde mi ne final yapmıştı.
Gerçi doğru o da 2. sezonda gelmişti.Aksine onlar gitti, Şahika geldi iyice açıldı dizi.Ondan önceki hiçbir dizisi de tutmuyordu Pazartesileri.
Kendileri kaşındı.Gerçi doğru o da 2. sezonda gelmişti.Bundan sonra aynı şanssızlığı yaşasınlar da görsünler.
Bak aslında doğru bu.Kendileri kaşındı.Bu dizinin kitlesine uygun bir yeni dizi yapmazlarsa işleri zor.
Muhtemelen o gelir zaten.Bak aslında doğru bu.Yeni dizileri var ya boşanan çifti konu alan. Onu koysunlar buraya ne güzel olur.
2 değil de 5 bölüm sonra yapacak gibi duruyor.Beklenen durum.
Keşke Şahika'nın ayrılığından en fazla 2 bölüm sonra final yapmış olsa.
Dizinin entrika kısmı %70 azalmış olacak
Yanlış yere yazdın herhalde.
Tutsun da zaten, o diziden çok ümitliyim.Muhtemelen o gelir zaten.Ve tutar gibi de.
------
2 değil de 5 bölüm sonra yapacak gibi duruyor.Son bölümleri izlemeye davet ediyorum seni de. .ss
Yok doğru yere yazdım Yasak Elma için bitsin dedin yaYanlış yere yazdın herhalde.
Tutsun da zaten, o diziden çok ümitliyim.
Maalesef. Hâlâ ilgimi çekmiyorMuhtemelen o gelir zaten.Ve tutar gibi de.
------
2 değil de 5 bölüm sonra yapacak gibi duruyor.Son bölümleri izlemeye davet ediyorum seni de. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?