izle harikadırDiziyi izleyesim geldi ama izlemicem
Dizide tek entrikayı Şahika yapıyor, onu da tek başına yapıyor. Gerçekten eski havası kalmadı. Üç kadını hiç kullanmıyor senarist varsa yoksa Çağatay ve annesi.Bölümü izledim. Çok sıradan bir bölüm. Buna rağmen reytinginin iyi gelmesi şaşırtıcı.
Eski havası yok dizinin. Şahika'nın sahneleri çok zorlama geldi bana.
Şahika nerdeyse yoktu bu bölümde. Ben artık böyle sonradan izlerim. Geçen sene tüm bölümler efsaneydi.Dizide tek entrikayı Şahika yapıyor, onu da tek başına yapıyor. Gerçekten eski havası kalmadı. Üç kadını hiç kullanmıyor senarist varsa yoksa Çağatay ve annesi.
Evet, iyice geri plana düştü. Böyle giderse düşüş devam edecek gibi duruyor.Şahika nerdeyse yoktu bu bölümde. Ben artık böyle sonradan izlerim. Geçen sene tüm bölümler efsaneydi.
Halit gizemi yaratarak reyting kapmaya çalışmışlar ama yemezler 🤭
Şaşırdım.
Gizem katmaya çalışmışlar biraz: Kimse inanmaz...Eğer halit yaşacaksa nasıl bağlıcaklar merak ediyorum valla
------
Ben Halitin yaşadığına pek inanmadım ama bakalım nasıl bağlıcaklar
Gizem katmaya çalışmışlar biraz: Kimse inanmaz...
Aynen abla. Bir iki bölüm devam ederler öyle.Bir kaç yorum okudum düşünceleri o yönde rating düştü yükseltmek için yapıyorlar diyorlar
Gerçekten öyle. Bölümler kısa diye seviniyorum ama dizide hiç heyecan kalmadı, keşke senarist hiç bu işlere kalkışmasaydı.Haftalardır boş ve sıkıcı bölümler izliyoruz. Halit mezarından hortlayıp gelse de diziye biraz heyecan gelse bari.
Senaristler falan değişti de bize mi söylemiyorlar anlamıyorum ki 3.sezondaki heyecanlı, komedi ve entrikayı çok iyi bir şekilde harmanlayan, birçok bölümü sezon finali tadında diziyi yazan senaristlerin bu sezon akmayan, sıkıcı, yaz dizisi tadında senaryo yazmasına şaşırıyorum. Bu sezon baya hayal kırıklığı oldu. Hapishane sahneleri falan gelse bari dicem de ondan da umudum kalmadı, onu da geçiştirirler heralde.Gerçekten öyle. Bölümler kısa diye seviniyorum ama dizide hiç heyecan kalmadı, keşke senarist hiç bu işlere kalkışmasaydı.