NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Bölümü izledim. Çok sıradan bir bölüm. Buna rağmen reytinginin iyi gelmesi şaşırtıcı.
Eski havası yok dizinin. Şahika'nın sahneleri çok zorlama geldi bana.
Dizide tek entrikayı Şahika yapıyor, onu da tek başına yapıyor. Gerçekten eski havası kalmadı. Üç kadını hiç kullanmıyor senarist varsa yoksa Çağatay ve annesi.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem and Dosi
Dizide tek entrikayı Şahika yapıyor, onu da tek başına yapıyor. Gerçekten eski havası kalmadı. Üç kadını hiç kullanmıyor senarist varsa yoksa Çağatay ve annesi.
Şahika nerdeyse yoktu bu bölümde. Ben artık böyle sonradan izlerim. Geçen sene tüm bölümler efsaneydi.

• Üzücü
Reactions: serhatt
Gerçekten öyle. :A Bölümler kısa diye seviniyorum ama dizide hiç heyecan kalmadı, keşke senarist hiç bu işlere kalkışmasaydı.
Senaristler falan değişti de bize mi söylemiyorlar anlamıyorum ki :A 3.sezondaki heyecanlı, komedi ve entrikayı çok iyi bir şekilde harmanlayan, birçok bölümü sezon finali tadında diziyi yazan senaristlerin bu sezon akmayan, sıkıcı, yaz dizisi tadında senaryo yazmasına şaşırıyorum. Bu sezon baya hayal kırıklığı oldu. Hapishane sahneleri falan gelse bari dicem de ondan da umudum kalmadı, onu da geçiştirirler heralde. :(

• Beğendim
Reactions: serhatt