Net yükselirdi ama keşke Erkenci Kuş olsaydı
Berkay'ı alalım o zaman.@ozgur2113
Net yükselirdi ama keşke Erkenci Kuş olsaydıDemet ve Gold hain çıktı
Demet büyük ecünnü çıktı @Çiğdem- haklıymış yine.@sokak sanati İşlemedi ona elemim.Darısı Başımıza, Geleceğin Starı patır patır döküldü o kaldı.
Erkenci Kuş erken bitecek ama diğer diziler gibiDemet büyük ecünnü çıktı @Çiğdem- haklıymış yine.@sokak sanati İşlemedi ona elemim.Darısı Başımıza, Geleceğin Starı patır patır döküldü o kaldı.
Seninkinin partneriydi dimi bu Sedefin yaniPek sevmiyordum kendisini
Zaten favorim Ender ve Sinan çifti
Sezonun çiftiydi bence aralarında büyük bir ateş var, hissediyorumYeni sezonda yine yakınlaşsınlarZehra'nın sesine bile tahammül edemiyorum
Erkenci Kuş erken bitecek ama diğer diziler gibiİçime doğdu diğer sezon yine bizde olur
Hazal'ı elimizde tutalım ya BH bitince bile bir proje daha olmalı güzel bir uyum oldu.daha da sevdim
Pek sevmiyordum kendisini
Zaten favorim Ender ve Sinan çifti
Sezonun çiftiydi bence aralarında büyük bir ateş var, hissediyorumYeni sezonda yine yakınlaşsınlarZehra'nın sesine bile tahammül edemiyorum
Kocası evetSeninkinin partneriydi dimi bu Sedefin yaniBoynuzlamış kart kadınla
Gözümde canlandıBu ikisi yeni Bihter ve Behlül gibi o villada sevişmedikleri yer kalmaz yeni sezonda zaten.@sokak sanati
Bu ikisi yeni Bihter ve Behlül gibi o villada sevişmedikleri yer kalmaz yeni sezonda zaten.@sokak sanati
Halit bence ölür dizide 2 bölüme içime doğdu
Gözümde canlandıNe alevler çıkar ikisinden
Zehra da Nihal gibi kalsın ortalıkta
Beşir eksikAynı saflık onda da var yakışır.Erim de Bülent.
Bu mu övgün. Gördüm bunu zaten.Ben Çilek kokusu gibi olur diye büyü yapmamıştım yanıldım
Sen yokken @mrt-06 bir büyük yapmış Stara zirve onda şuan. Dizinin konusunu açtı 3. Bölümde kalktı yayından.
Beşir eksik
Benim dizideki bir favorim de CanerKomik bir karakter valla Ender'in nasıl öyle kardeşi olabilirBen sözelciyim diyordu
Sedefe göre kıyaslarsakKocası evetAma adam iyi yani yaşlandıkça hoş oluyorAy nesi kart Şevval Sam'ın.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?