Tehditten dava edecem seni.Seni öldürürüm!
Tehditten dava edecem seni.Seni öldürürüm!
Dava etmene izin veren kim?Tehditten dava edecem seni.
Kaya'yı avukat olarak tuttum, ilgileniyor şu an.Dava etmene izin veren kim?
Çok kolay olacak o zaman işim. Sağol. Kaya'yı baştan çıkartmak benim için çocuk oyuncağı. :Kaya'yı avukat olarak tuttum, ilgileniyor şu an.
Edepsizliğin bu kadarı.Çok kolay olacak o zaman işim. Sağol. Kaya'yı baştan çıkartmak benim için çocuk oyuncağı. :
O zaman son bi cesaret Yıldız ile Şahika kanki olsun bari.Ortalama olursa heyecan olmaz.
Edepsizlik göremiyorum ben burada.Edepsizliğin bu kadarı.
Ay o hiç olmaz.O zaman son bi cesaret Yıldız ile Şahika kanki olsun bari.
Beğendim ya herkes beğenmedim diyor. Bence güzel
Profilinde sormuştum ama yazmışsın buraya yorum. Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz ve Ender'in oyunu evliliğini bitirecek. Bu kısımlar iyi yazılmamış.Bölüm yorumu yapayım güzeldi ama pek memnun kalmadım bölümden Enderin eski Ender olmaması olmuyor mesela ses kaydını duyduğunda eski Ender olsa hemen Şahikanın oyunu olabilir derdi Yıldız bile
hemen Şahikanın oyunu olmasın diye düşüncesini ifade etti ama Ender hiç şüphelenmedi bile Kerim baştan beri herkesin adımın iyi analiz eden adamdı özellikle Şahikayı iyi analiz ediyordu bu sefer edemedi
diğer konuda Enderin hisselerden vazgeçmemesi sıktı hem oğullarımın diyor hem devretmiyor yahu devret işine devam et insan oğullarına güvenmezmi Şahikaya sürekli koz veriyor Ender böyle bir karakter değildi ve son olarak Yıldızı eleştirecem o sahneleri Yıldıza niye yazdınız senaristler Halit neler yapmıştı Yıldıza ona nasıl kocalar daha iyi dedirttirsiniz Kerimle konuşurken nasıl Halit gibi adam yapmaz dedirttiniz bu hiç olmadı hadi Kerime kıskandırmak için dedi ama lavabodaki kadına neden öyle dedirttiniz bu hiç olmadı umarım diğer bölümler bunlar düzelir
Profilinde sormuştum ama yazmışsın buraya yorum. Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz ve Ender'in oyunu evliliğini bitirecek. Bu kısımlar iyi yazılmamış.
Bu arada yine noktalar olmayınca gerçekten okumak zor oluyor 😊
Okurken kendimi kaptırıp nefes almayı unutuyorum nerdeyseGenemi dikkat etmemişim nokta virgül kullanmadığım için unutuyorum hep ya
Okurken kendimi kaptırıp nefes almayı unutuyorum nerdeyse
Uzun yazınca dikkat et be
Öğretmen başlasın reytingler açıklansın ben sana böyle gülücem sıranı bekle şimdilik.