Emre Ozansoy
Moderatör
Bomba gibi bir bölüm geliyor abla. Dizi, yeni sezona şimdi başlıyor.Aboo fragmana bakk bölümü izlemem lazım yaaa
Bomba gibi bir bölüm geliyor abla. Dizi, yeni sezona şimdi başlıyor.Aboo fragmana bakk bölümü izlemem lazım yaaa
Bomba gibi bir bölüm geliyor abla. Dizi, yeni sezona şimdi başlıyor.
Zehra öyle iyi ama ya.Aynen dünki bölümün 40 dakikasını izleyebildim birazdan devam edeceğimde Halitin büyük kızının adı neydi lütfen öyle devam etmesin sıkıyor ya
Zehra öyle iyi ama ya.
EnKay kesin ayrıldı şahika yavaş yavaş dolandırılıcak
asıl sen sevval samı kaybedersin
Cok heyecanlı bir bölüm geliyor. bir de Ender'in saçı hariç her şey mükemmel.
Bende hiç beğenmedim. Bu sezon hiç entrika yok dizide.Cok heyecanlı bir bölüm geliyor. bir de Ender'in saçı hariç her şey mükemmel.
Yıldız birine varsa aslında adamlar arası entrika olur ama o zamanı görebilir miyiz muamma.Bende hiç beğenmedim. Bu sezon hiç entrika yok dizide.
Adamları boşver kadınlar arası olsun.Yıldız birine varsa aslında adamlar arası entrika olur ama o zamanı görebilir miyiz muamma.
Nihayet heyecanlı bölümler geliyor. Gerçi EnKay ayrılığı istemem.
Yıldız Kerim'e kaçsa Şahika ve Yıldız arası olur oradan araya Ender'de kaynar diyeceğim de Melis Civelek beni duymayacak.Adamları boşver kadınlar arası olsun.
O heyecanlı bölümler gelmezse kendi sonlarını hazırlayacaklar haberleri yok.Nihayet heyecanlı bölümler geliyor. Gerçi EnKay ayrılığı istemem.
O saç ne 🙄
Kan istiyorum KAN.Yıldız Kerim'e kaçsa Şahika ve Yıldız arası olur oradan araya Ender'de kaynar diyeceğim de Melis Civelek beni duymayacak.
O olsa da sansürlü olur sansüre takarken keyfi çıkmaz.Kan istiyorum KAN.
3. sezondaki gibi zehirlemeler falan olsun bari.O olsa da sansürlü olur sansüre takarken keyfi çıkmaz.