Yok ya afiş çekimi değil, bu kıyafetlerle sahne çekiyorlar zaten.Umarım afiş çekimi değildir... Şahika, Zehra ve Kerim'siz bir afiş düşünemiyorum.
Yok ya afiş çekimi değil, bu kıyafetlerle sahne çekiyorlar zaten.Umarım afiş çekimi değildir... Şahika, Zehra ve Kerim'siz bir afiş düşünemiyorum.
Yok ya afiş çekimi değil, bu kıyafetlerle sahne çekiyorlar zaten.
Hiç belli olmaz.İnşAllah. En sağda ki yeni Erim mi sence?Başka biri olamaz.
Bugünlerde kısa videolara sarmışım. Çok güzel gidiyorrast gele izlemekteyim. İlk sezonları izlememiştim. İyi oluyor böyle
Oyunculardaki değişim baya ilginç.
@alperuz @xBUGRAx @Emre Ozansoy @Angelica @xemrexxx @Tolstoyevski
Bugünlerde kısa videolara sarmışım. Çok güzel gidiyorrast gele izlemekteyim. İlk sezonları izlememiştim. İyi oluyor böyle
Zehra, Yıldız misal 😊en çok kimin değişimine şaşırdn
E dile kolay 3 sene geçti, Yıldız bile nasıl değişti.Bugünlerde kısa videolara sarmışım. Çok güzel gidiyorrast gele izlemekteyim. İlk sezonları izlememiştim. İyi oluyor böyle
Zehra, Yıldız misal 😊
İzle anlarsın. Ben karakter değişimi olarak diyorum.
Yakında kurtulursun onlardan. İşte tam iyi kısımlara geldin. Ben de Şahika ile olan bölümlerde başlamıştım diziyeEvett biraz kafamı dağılsın diyerek yoğunluk verdim 45.bölüme gelebildim yani Şahikalı bölümlere geldim
bu bölümlerde Alihan ve Zeynep sahneleri sardırıyorum klasik konular yazıldığı için sıkıcı geliyo o sahneler onun dışında Enderi izlemek şahane oluyor valla karşısına Şahika gelince dahada iyi olacağa benziyor bakalım daha neler izlicem
Yakında kurtulursun onlardan. İşte tam iyi kısımlara geldin. Ben de Şahika ile olan bölümlerde başlamıştım diziye
Neyse ben gidip kısa kısa videolar bakmaya devam edeyim. Senin gibi baştan sona bakamam. Kısa kısa beni kesiyor (ilk sezonlar yani)
Abla onlar gidince senaryo açılıyor resmen, onların düzensiz ilişkileri entrikanın önüne geçip diziyi keyifsizleştiriyordu. Şahika’nın girişi baya renklendirdi diziyi.Evett biraz kafamı dağılsın diyerek yoğunluk verdim 45.bölüme gelebildim yani Şahikalı bölümlere geldim
bu bölümlerde Alihan ve Zeynep sahneleri sardırıyorum klasik konular yazıldığı için sıkıcı geliyo o sahneler onun dışında Enderi izlemek şahane oluyor valla karşısına Şahika gelince dahada iyi olacağa benziyor bakalım daha neler izlicem
Abla onlar gidince senaryo açılıyor resmen, onlar düzensiz ilişkileri entrikanın önüne geçip diziyi keyifsizleştiriyordu. Şahika’nın girişi baya renklendirdi diziyi.
Sen hele bir 3.sezona gel, asıl eğlence orada.Aynen öyle olmuş Şahika nın girmesi harika olmuş ya
Sen hele bir 3.sezona gel, asıl eğlence orada.
Bu sahne çok komikti, Yıldız’ın hal ve tavırları hele.Gidip biraz Yasak Elma izleyeyim kahvaltı yaparken.
İzlemediğim çok sahne var. İzlediklerimi tekrar izlemek ise keyif veriyor
Yanılmıyorsam bunun konusu açılmıştı. Kesinlikle zirve videolardan biriBu sahne çok komikti, Yıldız’ın hal ve tavırları hele.
Bu sahne çok komikti, Yıldız’ın hal ve tavırları hele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?