Dizide sevgili aşk evlat kombinasyonları bitmiyorİki bölüme kalmaz sevgili de olurlar bu gidişle.
Dizide sevgili aşk evlat kombinasyonları bitmiyorİki bölüme kalmaz sevgili de olurlar bu gidişle.
Diziye acil parlak transferi olmazsa bitecek.Dizide sevgili aşk evlat kombinasyonları bitmiyor
Enderi tehdit eden Şahika çıkar umarımDiziye acil parlak transferi olmazsa bitecek.
Şahika gelsin bir bu kadar daha devam eder dizi.Enderi tehdit eden Şahika çıkar umarımya da kaya
Yılan kolyesini absürd bir yerine takar ŞahikaŞahika gelsin bir bu kadar daha devam eder dizi.
Yeter ki gelsin de nereye ne takarsa taksın.Yılan kolyeni absürd bir yerine takar Şahika
Hayret kaya yı tercih etmedin 😱 edeplendin miYeter ki gelsin de nereye ne takarsa taksın.
Yeni bir diziye başladığı için olmasın safoz. .ss Ben her zaman adımlarımı sağlam atarım.Hayret kaya yı tercih etmedin 😱 edeplendin mi
Olsun kudurukluğun > mantığın senin içinYeni bir diziye başladığı için olmasın safoz. .ss Ben her zaman adımlarımı sağlam atarım.
Eskidendi o.Olsun kudurukluğun > mantığın senin için
Neyse doydun acaba 😱Eskidendi o.Belli bir doygunluğa eriştim artık.Bundan sonra mantık forever.
Seni ilgilendirmez.Neyse doydun acaba 😱
Heyatım aşk ve evliliğe bakış açım aynı Enderinki gibi bnm deSeni ilgilendirmez.
Beni idol aldığını biliyordum.Heyatım aşk ve evliliğe bakış açım aynı Enderinki gibi bnm de
https://twitter.com/x/status/1574473835893645313
Sen anca aysel olursunBeni idol aldığını biliyordum.
Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Sen anca aysel olursun
Haklusın ayselin de kocası vardı sen yıldız ın anası olursun görgüsüz para düşkünü ve kocasız 'Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Sen kendine bak acınacak haldesin hiç umut yok senin için.Haklusın ayselin de kocası vardı sen yıldız ın anası olursun görgüsüz para düşkünü ve kocasız '
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?