Ay bu Enderle soyadımız aynıymış yaa tövbeler olsun
Çolak kalmışın.
Serhatın çolak kalmasının tek yolu Cookies ile 1 hafta aynı odaya kapatılmasıdırfizik tedaviyle eskisinden iyi olucam
Son aldığım duyuma göre mezarından kaçmış
Twitter'da aktif olmuş her an dönebilirmiş anladık Dönsün bakalım, bana yetişebilecek mi göreceğiz
Ben yokken hortlar odaİyi de dakika başı fok da fok diyorsun sen, sürekli gündemde kalmasını sağlıyorsun yani. E bu şartlarda dönüşü herhalde sürpriz olmayacak Suç sende
Konuşma böyle ben yokkenli falan.Ben yokken hortlar oda
Aaa yanı girmedim bir süreçte Konuşmam o anlamda tabiKonuşma böyle ben yokkenli falan.
Serhatın çolak kalmasının tek yolu Cookies ile 1 hafta aynı odaya kapatılmasıdır
@Harunnn60 dan sonra sende kafayı yemiştin şimdide @Bully yemek üzere @xemrexxxOf gelecekse gelsin artık sıktı ama
Asıl sen kafayı yedin fokun yolunu gözlemekten
Üzülerek de olsa kütük @MasacRE ye katılıyorum burada Kırk yılda bir de olsa doğruları söyleyebiliyorAsıl sen kafayı yedin fokun yolunu gözlemekten
Ben her zaman doğruları söylüyorumÜzülerek de olsa kütük @MasacRE ye katılıyorum burada Kırk yılda bir de olsa doğruları söyleyebiliyor
Ben her zaman doğruları söylüyorum
Üzülerek de olsa kütük @MasacRE ye katılıyorum burada Kırk yılda bir de olsa doğruları söyleyebiliyor
Rahmetli bir benim arkama saklanırdı haklıymış ayoll foku yeme peşinde diğerleri hep @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱Asıl sen kafayı yedin fokun yolunu gözlemekten
Ha şunu bileydin.Rahmetli bir benim arkama saklanırdı haklıymış ayoll foku yeme peşinde diğerleri hep @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱