Çolak kalmışın.![]()
Serhatın çolak kalmasının tek yolu Cookies ile 1 hafta aynı odaya kapatılmasıdırfizik tedaviyle eskisinden iyi olucam![]()
Son aldığım duyuma göre mezarından kaçmış
Twitter'da aktif olmuş her an dönebilirmiş anladık
Ben yokken hortlar odaİyi de dakika başı fok da fok diyorsun sen, sürekli gündemde kalmasını sağlıyorsun yani. E bu şartlarda dönüşü herhalde sürpriz olmayacakSuç sende
![]()
Konuşma böyle ben yokkenli falan.Ben yokken hortlar oda![]()
![]()
![]()
Aaa yanı girmedim bir süreçteKonuşma böyle ben yokkenli falan.![]()
Serhatın çolak kalmasının tek yolu Cookies ile 1 hafta aynı odaya kapatılmasıdır![]()
@Harunnn60 dan sonra sende kafayı yemiştin şimdide @Bully yemek üzereOf gelecekse gelsin artık sıktı ama![]()
Asıl sen kafayı yedin fokun yolunu gözlemekten
Üzülerek de olsa kütük @MasacRE ye katılıyorum buradaAsıl sen kafayı yedin fokun yolunu gözlemekten![]()
Ben her zaman doğruları söylüyorumÜzülerek de olsa kütük @MasacRE ye katılıyorum buradaKırk yılda bir de olsa doğruları söyleyebiliyor
![]()
Ben her zaman doğruları söylüyorum![]()
Üzülerek de olsa kütük @MasacRE ye katılıyorum buradaKırk yılda bir de olsa doğruları söyleyebiliyor
![]()
Rahmetli bir benim arkama saklanırdı haklıymış ayoll foku yeme peşinde diğerleri hep @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱Asıl sen kafayı yedin fokun yolunu gözlemekten![]()
Ha şunu bileydin.Rahmetli bir benim arkama saklanırdı haklıymış ayoll foku yeme peşinde diğerleri hep @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱