Salih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak içinEllerimle ölçtüm kesinlikle çalışmalısın.
Salih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak içinEllerimle ölçtüm kesinlikle çalışmalısın.
O dairenin tapusu bende yalnız.Salih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak için
@serhatt ölçmüş medya değeri çok yüksekmiş diye döneyim mi bunaçalışırsak gidip biraz yakından görürüm bunu@Forumdash @Angelica @Dosi @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 112782
Değeri yok deSalih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak için
Evet değerin yok.Değeri yok de@serhatt
Paha biçilemem çünküEvet değerin yok.
Git bi doktora görün durumun vahim görünüyor.Paha biçilemem çünkü
Üfff gece daha iyi çekiliyorsun en azından rahat uyuyorumGit bi doktora görün durumun vahim görünüyor.
Mumla arıyorsun beni ama bulamıyorsun.Üfff gece daha iyi çekiliyorsun en azından rahat uyuyorum
konum da atsan tıklayıp gelmem ne mumla aramasıMumla arıyorsun beni ama bulamıyorsun.
Kullanmayı bilmediğin için olabilir mi pis bunak. .sskonum da atsan tıklayıp gelmem ne mumla araması
Oynadığı dizide bile barınamayan ve elli kez girip çıkan birinin ne kadar değeri olabilir ki.@serhatt ölçmüş medya değeri çok yüksekmiş diye döneyim mi bunaçalışırsak gidip biraz yakından görürüm bunu@Forumdash @Angelica @Dosi @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 112782
teknoloji=forumdashKullanmayı bilmediğin için olabilir mi pis bunak. .ss
Haram ettim sana gülmeyi
Neyse ki sana tekmeyi basarak geri kazandım gülmemi.Haram ettim sana gülmeyi
Sadece beni güldürüyorsunNeyse ki sana tekmeyi basarak geri kazandım gülmemi.
Egoist bunak.Sadece beni güldürüyorsun
Bu bana da saçma geldi cnmGit Serkan ile Barış'ı getir de Serkan ile Melisa ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?