Salih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak içinEllerimle ölçtüm kesinlikle çalışmalısın.![]()
Salih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak içinEllerimle ölçtüm kesinlikle çalışmalısın.![]()
O dairenin tapusu bende yalnız.Salih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak için![]()
@serhatt ölçmüş medya değeri çok yüksekmiş diye döneyim mi bunaçalışırsak gidip biraz yakından görürüm bunu
![]()
![]()
@Forumdash @Angelica @Dosi @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 112782
Değeri yok deSalih bademci nin değeri çok yüksek çıktı @Forumdash ın Beyoğlu'ndaki dairesini satmam lazım karşılamak için![]()
Evet değerin yok.Değeri yok de@serhatt
Paha biçilemem çünküEvet değerin yok.![]()
Git bi doktora görün durumun vahim görünüyor.Paha biçilemem çünkü![]()
Üfff gece daha iyi çekiliyorsun en azından rahat uyuyorumGit bi doktora görün durumun vahim görünüyor.![]()
Mumla arıyorsun beni ama bulamıyorsun.Üfff gece daha iyi çekiliyorsun en azından rahat uyuyorum![]()
konum da atsan tıklayıp gelmem ne mumla aramasıMumla arıyorsun beni ama bulamıyorsun.![]()
Kullanmayı bilmediğin için olabilir mi pis bunak. .sskonum da atsan tıklayıp gelmem ne mumla araması![]()
Oynadığı dizide bile barınamayan ve elli kez girip çıkan birinin ne kadar değeri olabilir ki.@serhatt ölçmüş medya değeri çok yüksekmiş diye döneyim mi bunaçalışırsak gidip biraz yakından görürüm bunu
![]()
![]()
@Forumdash @Angelica @Dosi @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 112782
teknoloji=forumdashKullanmayı bilmediğin için olabilir mi pis bunak. .ss
Haram ettim sana gülmeyi
Neyse ki sana tekmeyi basarak geri kazandım gülmemi.Haram ettim sana gülmeyi![]()
Sadece beni güldürüyorsunNeyse ki sana tekmeyi basarak geri kazandım gülmemi.![]()
Egoist bunak.Sadece beni güldürüyorsun![]()
Bu bana da saçma geldi cnmGit Serkan ile Barış'ı getir de Serkan ile Melisa ne alaka?
![]()