Emre Ozansoy
Moderatör
Sen Kumru'cuydun hani.
Çok sıktı. Ailecek çıksalar ve yerlerin yeni karakterler gelse keşke.Sen Kumru'cuydun hani.
Halim vaktim yerinde olursa izlicem, özlemişim.
Kumru nasıl bu aralar, ona göre teori üretelim.Çok sıktı. Ailecek çıksalar ve yerlerin yeni karakterler gelse keşke.
Çağatay'ı Yıldız'a karşı doldurdu/dolduruyor şu an Kumru, babam ile aldattı diyerek.Kumru nasıl bu aralar, ona göre teori üretelim.
Bir de bilmeden izlemeyeyim merak ediyorum, Harzu neci şimdi?
Ohohohohho ortalık karışıkmış, bilsem daha önceden gelirdim.Çağatay'ı Yıldız'a karşı doldurdu/dolduruyor şu an Kumru, babam ile aldattı diyerek.
Her şeyi çok bildiğini zanneden, her şeyi başaracağını bilen bir karakter.
Doğan'ın eski sevgilisi, şimdi sağ kolu.Birisiyle akrabalığı falan var mı?
Son yılların en iyi entrika malzemesi.Doğan'ın eski sevgilisi, şimdi sağ kolu.
Neler kaçırdın neler... Neyse, bu akşam izle de yorumlaşalım, özledim.Son yılların en iyi entrika malzemesi.
1️⃣🚪↩️🙄🚪İşaret diline hayran kaldım Asuman.
Gayet güzel, sen zevksizsin.Yasak Elma da Yasak Elma dediğiniz bu muydu cidden? İşaret dili sahnesi hariç çok saçma sapan şeyler...
Ya ya ne demezsin, Yıldız'ın peşini bırakmadığı Çağatay, Feyza'dan çocuk yapmışmış da Kumru ile aldatmışmış da olaylı boşanıyormuş Ömer de bunu savunuyor. Bunak herifler zaten Yıldız'ın oturduğu yerinin dibinden ayrılmazlar.Gayet güzel, sen zevksizsin.
Yıldız'a koca dayanmıyor...Ya ya ne demezsin, Yıldız'ın peşini bırakmadığı Çağatay, Feyza'dan çocuk yapmışmış da Kumru ile aldatmışmış da olaylı boşanıyormuş Ömer de bunu savunuyor. Bunak herifler zaten Yıldız'ın oturduğu yerinin dibinden ayrılmazlar.
Yıldız da beyaz atlı prens istemiyordu, saçlar koyu olunca hemen varmış. Hayret ben Asuman nasıl sulanmadı ona şaşırıyorum.Yıldız'a koca dayanmıyor...