Emir'e bir ecünnü getirsinler artık.Emir'cim senin kısmetin açık ama RTÜK sebebiyle olmuyor![]()
@Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @serhatt @cookies @xemrexxx
Emir'e bir ecünnü getirsinler artık.Emir'cim senin kısmetin açık ama RTÜK sebebiyle olmuyor![]()
@Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @serhatt @cookies @xemrexxx
Yıldız'ı boşayıp yalıya beni almalı evet.Evet almalı![]()
hizmetçi olarak alsınYıldız'ı boşayıp yalıya beni almalı evet.![]()
Yıldız'dan sağlam dayak ye sonra hasta ziyaretine gelirizYıldız'ı boşayıp yalıya beni almalı evet.![]()
hizmetçi olarak alsın![]()
Bu akşam herkes bu edepsize tokadı basıyorYıldız'dan sağlam dayak ye sonra hasta ziyaretine geliriz![]()
![]()
Aşko ne tokadı ya doğruları dedim benBu akşam herkes bu edepsize tokadı basıyorbirazdan kocişi @Forumdash ve teyzesi @Angelica yı çağırır konuya ağlayarak
![]()
Valla güzel gidiyor şahitlik yapan kişi KumruNasıl gidiyor dizi?Gerçi ben tam doluyum Elbet Bir Gün final yapana kadar bakamam da.
![]()
Şahitlik derken?Valla güzel gidiyor şahitlik yapan kişi Kumru![]()
Yıldız'a şahit olucak kapıdan giren oyduŞahitlik derken?![]()
Olay hakkında hiçbir fikrim yok, dediğini anlamıyorum.Yıldız'a şahit olucak kapıdan giren oydu![]()
Bu akşam herkes bu edepsize tokadı basıyorbirazdan kocişi @Forumdash ve teyzesi @Angelica yı çağırır konuya ağlayarak
![]()
Yıldız'ı tek elimle alt ederim ben.Yıldız'dan sağlam dayak ye sonra hasta ziyaretine geliriz![]()
Fragmanı izlemedin mi beeOlay hakkında hiçbir fikrim yok, dediğini anlamıyorum.![]()
Ender içinden geçmesinYıldız'ı tek elimle alt ederim ben.![]()
Ben Ender'in ta kendisiyim.Fragmanı izlemedin mi bee
Ender içinden geçmesin![]()
Kabul, yalıda hizmetçi olmak bile bir ayrıcalık. .ss @xemrexxxhizmetçi olarak alsın![]()