Emir'e bir ecünnü getirsinler artık.Emir'cim senin kısmetin açık ama RTÜK sebebiyle olmuyor @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @serhatt @cookies @xemrexxx
Emir'e bir ecünnü getirsinler artık.Emir'cim senin kısmetin açık ama RTÜK sebebiyle olmuyor @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @serhatt @cookies @xemrexxx
Yıldız'ı boşayıp yalıya beni almalı evet.Evet almalı
hizmetçi olarak alsınYıldız'ı boşayıp yalıya beni almalı evet.
Yıldız'dan sağlam dayak ye sonra hasta ziyaretine gelirizYıldız'ı boşayıp yalıya beni almalı evet.
hizmetçi olarak alsın
Bu akşam herkes bu edepsize tokadı basıyor birazdan kocişi @Forumdash ve teyzesi @Angelica yı çağırır konuya ağlayarakYıldız'dan sağlam dayak ye sonra hasta ziyaretine geliriz
Aşko ne tokadı ya doğruları dedim ben .Teyzesi @Angelica korur onu çok sever korumayıBu akşam herkes bu edepsize tokadı basıyor birazdan kocişi @Forumdash ve teyzesi @Angelica yı çağırır konuya ağlayarak
Valla güzel gidiyor şahitlik yapan kişi KumruNasıl gidiyor dizi? Gerçi ben tam doluyum Elbet Bir Gün final yapana kadar bakamam da.
Şahitlik derken?Valla güzel gidiyor şahitlik yapan kişi Kumru
Yıldız'a şahit olucak kapıdan giren oyduŞahitlik derken?
Olay hakkında hiçbir fikrim yok, dediğini anlamıyorum.Yıldız'a şahit olucak kapıdan giren oydu
Bu akşam herkes bu edepsize tokadı basıyor birazdan kocişi @Forumdash ve teyzesi @Angelica yı çağırır konuya ağlayarak
Yıldız'ı tek elimle alt ederim ben.Yıldız'dan sağlam dayak ye sonra hasta ziyaretine geliriz
Fragmanı izlemedin mi beeOlay hakkında hiçbir fikrim yok, dediğini anlamıyorum.
Ender içinden geçmesinYıldız'ı tek elimle alt ederim ben.
Ben Ender'in ta kendisiyim.Fragmanı izlemedin mi bee
Ender içinden geçmesin
Kabul, yalıda hizmetçi olmak bile bir ayrıcalık. .ss @xemrexxxhizmetçi olarak alsın
Hizmetçi fantezisi vardır belkiKabul, yalıda hizmetçi olmak bile bir ayrıcalık. .ss @xemrexxx
Tabi Çağatay'ınÇağatay'ın mı?