Emre Ozansoy
Moderatör
@serhatt konuyaÖmer'ime siyah nasıl yakışmış.
Kumru'nun olduğu tüm sahneler leş. Genel olarak güzel bölümdü ya bırakma hemen.Bölümü sevmedim. Ömer Kumru detayı ise çok yapmacık.
Yeniden diziyi bırakma zamanım gelmiş. Kısa videolarla idare ederim @serhatt
Kumruyu yedirmem….Kumru'nun olduğu tüm sahneler leş. Genel olarak güzel bölümdü ya bırakma hemen.
Ömer benimdir benim kalacak!
Beni de almalı öyle...Çağatay, Halit Can'ı kucağına alıp sarıldı @serhatt dibin düşmüştür
------
Asuman'ın fake hesabı varmış
Terapiye mi girmeliler yalnızca…Forumun %95i bu terapiye girmeli Ekli dosyayı görüntüle 111291
Ev kalabalıktı, onunda etkisi vardır belki ama sıkıldım. 2 saat izleyeceğime bir kaç sahne izlerim yeter.Kumru'nun olduğu tüm sahneler leş. Genel olarak güzel bölümdü ya bırakma hemen.
Yasak Elmayı izlemeyen bizden değildirEv kalabalıktı, onunda etkisi vardır belki ama sıkıldım. 2 saat izleyeceğime bir kaç sahne izlerim yeter.
Ender'in planı güzeldi. Harzu'nun yöntemini kullanarak intikam aldı
Kumru sahneleri dışındaki tüm sahneleri izlemelisin atlamadan.Ev kalabalıktı, onunda etkisi vardır belki ama sıkıldım. 2 saat izleyeceğime bir kaç sahne izlerim yeter.
Ender'in planı güzeldi. Harzu'nun yöntemini kullanarak intikam aldı
Evet almalıBeni de almalı öyle...
Biz EnYıl olarak çok memnun kaldık dimi?Forumun %95i bu terapiye girmeli Ekli dosyayı görüntüle 111291
Sen @serhatt la dünya evine gir benceTerapiye mi girmeliler yalnızca…
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮Sen @serhatt la dünya evine gir bence
Napayım ben onu bana sen lazımsınSen @serhatt la dünya evine gir bence