Yalnız nenenin kardeşini sıkı sıkı tembih et Asya'ya laf etmesin yoksa kalp krizinden hop ahiret.Anneannemin kardeşini de görmeye giderim Asya'yı alıp gideriz nenemin kardeşine
Yalnız nenenin kardeşini sıkı sıkı tembih et Asya'ya laf etmesin yoksa kalp krizinden hop ahiret.Anneannemin kardeşini de görmeye giderim Asya'yı alıp gideriz nenemin kardeşine
GörürüzGörürüz kim kimi alacak.
Gel sen de hem Tekirdağ'ı görmüş olursun.
Nerede o sahneSahneyi gördüm iyi vurmuş valla
Asya'yı yollar o kalp krizindenYalnız nenenin kardeşini sıkı sıkı tembih et Asya'ya laf etmesin yoksa kalp krizinden hop ahiret.
Oraları bilmiyorumGörürüz
Tekirdağ Süleymanpaşa'da denize karşı balık ekmekçiler var balık ekmek yersiniz@EmreCan
Nerede o sahne
Vaay nenemiz fena galiba.Asya'yı yollar o kalp krizinden
Çokta yaşlı sayılmaz aslındaVaay nenemiz fena galiba.
Sorun söylerler zatenAsya'yı yollar o kalp krizinden
------
Oraları bilmiyorumAma buluruz
Yaşla fenalığın ne alakası varÇokta yaşlı sayılmaz aslındaBenim nenem de öyle çok yaşlı sayılmaz
BilmemYaşla fenalığın ne alakası var
Biz de ablamla gidicez bir cumartesi ama hangi cumartesiSorun söylerler zatenben Tekirdağ da olsam götürürdüm siziçok özledim
Neyse her şeyi zaman gösterecek belli kiBilmemAsya'ya bin basarlarYanlış anlamışım meseleyi
------
Biz de ablamla gidicez bir cumartesi ama hangi cumartesi
------
Fenalık değil canım çok iyi kendi halinde insanlar yanlış yere gidiyor@slhttnmtl
Çok güzel ama denizi izlerken yemeğini yiyorsunBilmemAsya'ya bin basarlarYanlış anlamışım meseleyi
------
Biz de ablamla gidicez bir cumartesi ama hangi cumartesi
------
Fenalık değil canım çok iyi kendi halinde insanlar yanlış yere gidiyor@slhttnmtl
Performasın yerinde gene Emrecim tüm ahaliyi tek posta toplamışınHeyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
Tekirdağ'dan anneannemin kardeşine geldi mevzu ordan da anneannemeNeyse her şeyi zaman gösterecek belli ki
Arada hadlerini bildirmek lazım şımarıyorlarPerformasın yerinde gene Emrecim tüm ahaliyi tek posta toplamışın
67.bölüm çok iyiydi senarist konu bulamayınca Yıldız'ın huzurunu bozuyorHeyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi
Huzurevine kapadık onu
Görürüz
Tekirdağ Süleymanpaşa'da denize karşı balık ekmekçiler var balık ekmek yersiniz@EmreCan
Nerede o sahne
Huzurevine kapadık onu
Heyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
yine sansur yemişim🙄Heyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?