Noldu izleyemedim ben 😱Canan'a üzüldüm, yazık oldu.
Noldu izleyemedim ben 😱Canan'a üzüldüm, yazık oldu.
Kumru'nun Çağatay ile olan ilişkisini Yıldız'a mesaj atmıştı Canan. Kumru'da bunu yaptığını öğrendi ve hırsızlık ile suçladı.Noldu izleyemedim ben 😱
Ohaaa 😱Kumru'nun Çağatay ile olan ilişkisini Yıldız'a mesaj atmıştı Canan. Kumru'da bunu yaptığını öğrendi ve hırsızlık ile suçladı.
Neler oldu neler, hala daha oluyor...Ohaaa 😱
Bölümü acilen izlemeliyim 😱Neler oldu neler, hala daha oluyor...
Bence de. Şu an Doğan şirkete yatırım yapmayı düşünüyor. 😱Bölümü acilen izlemeliyim 😱
Ohaa oha ohaa 😱 bölüm saat kaçta yüklenir acaba ya bunları duyduktan sonra uyku girmez benim gözümeBence de. Şu an Doğan şirkete yatırım yapmayı düşünüyor. 😱
FOX'un sitesine hemen yükselir.Ohaa oha ohaa 😱 bölüm saat kaçta yüklenir acaba ya bunları duyduktan sonra uyku girmez benim gözüme
Ender'im üzülmesin.
Bana üzülcek gibi geldi Çağatayı alsın Ender çıtır hemEnder'im üzülmesin.
Kim yaşıyor acaba kulağından anlarsın senOh bee nihayet Yıldız gözleriyle gördü.
Haftaya olaylar olaylar, patlasın bombalar.
Sen dahil oldun diziye kesinnKim yaşıyor acaba kulağından anlarsın sen
Ben gencim güzelimSen dahil oldun diziye kesinn
Birbirlerine karşı olan entrikaları harikaydı, sonra dost olup başkalarına karşı olan entrikaları, dostlukları da harika ama dizide Yıldız'ı bu kadar saf yapmaları çekilir gibi değil. Şahika da çıkınca entrika seviyesi dibi gördü 0 yani. 1-2-3. sezon efsane entrikalar vardı.Yuh artık ama, tamam Yıldız böyle sevildi falan da kimse her şeye gözü kapalı inanan saf Yıldız'ı sevmedi. Ah o ilk sezon full Yıldız-Ender entrikaları üzerinden gitmişti...
Ya çok saçma yere uzadı dizi hiç olmazsa EnYıl-Şahika entrikaları zaten öyle bağlıyordu ki...Birbirlerine karşı olan entrikaları harikaydı, sonra dost olup başkalarına karşı olan entrikaları, dostlukları da harika ama dizide Yıldız'ı bu kadar saf yapmaları çekilir gibi değil. Şahika da çıkınca entrika seviyesi dibi gördü 0 yani. 1-2-3. sezon efsane entrikalar vardı.
Öylesin Ama dostumsunBen gencim güzelim
İzlemedim tam ya izleyemedim ama güzeldi...Harika bir bölüm sonu, ama fragman yok şaka gibi. Umarım reytingler düzelir Üç Kuruş ve Alparslan gelmeden.