Emre Ozansoy
Moderatör
Elini sallasa ellisi.Kumru'nun yedek sevgilisi var snrm
Elini sallasa ellisi.Kumru'nun yedek sevgilisi var snrm
Nazım abinin yaptıklarına dellendi herhalde bu kız böyle değildiElini sallasa ellisi.
Nazım'dan önceki haline dönmüş.Nazım abinin yaptıklarına dellendi herhalde bu kız böyle değildi
Kırgın Çiçeklerde Kemal abi yapma diyordu Eylül olamazNazım'dan önceki haline dönmüş.
Nazım'dan önce yani dolandırıcılığa. Millet ile sahte düğün yapıyordu, ne iyiydi.Kırgın Çiçeklerde Kemal abi yapma diyordu Eylül olamaz
Evlenip kaçıyordu ya Baya iyiydiNazım'dan önce yani dolandırıcılığa. Millet ile sahte düğün yapıyordu, ne iyiydi.
Rüya değilse benim adım Emre değlÇağatay, at yalanı...
Rüyaymış.Rüya değilse benim adım Emre değl
Yemezler artık Nadir Halit sahnesi gibiRüyaymış.
Nadir dirilse keşke.Yemezler artık Nadir Halit sahnesi gibi
------
Gelcek diyolarNadir dirilse keşke.
İnsta sayfaları paylaşmıştıGelse keşke.
Hoş geldin.Bem geldiiim uyuya kalmışım nasıl gidiyor dizi
Yuh artık ama, tamam Yıldız böyle sevildi falan da kimse her şeye gözü kapalı inanan saf Yıldız'ı sevmedi. Ah o ilk sezon full Yıldız-Ender entrikaları üzerinden gitmişti...Senarist Yıldız'ı gerçekten aptal yaptı. Doğan yanlış numara diyor hemen inanıyor, neden kendin yine aramıyorsun? Kocasının sevgilisine tuttuğu eve gidiyor, kadın 2 yıldır burada biz oturuyoruz diyor hemen inanıyor. Bunun gibi daha niceleri... Gerçekten bu dizinin Yıldız'ı bu değil, açın artık şu karakterin gözünü iyice tatsız olmaya başladı çünkü.