NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Ender ve Yıldız'ın yeniden birlik oluşuna sevindim ama bu birliktelik keşke Şahika'nın ölümünden sonra olmasaydı. Senarist resmen Şahika karakterine ve oyuncuya nispet yapar gibi senaryo yazmış.

Neden direkt cenaze sahnesinden başladınız ki? Olay gününde neler yaşandığını görseydik.

Kadının adını bile silmişler anında jenerikten.....

Yaptıkları çok büyük saygısızlık. Umarım Nesrin bir daha bu yapım şirketi ile çalışmaz, yapım şirketi istese bile. Dizi bu saatten sonra batsa umrumda bile olmaz.

Neden direkt cenaze sahnesinden başladınız ki? Olay gününde neler yaşandığını görseydik.

Kadının adını bile silmişler anında jenerikten.....
Bu kadın 60 küsur bölüm boyunca bazen dizinin en konuşulan, en önemli karakteri oldu yuh artık. Nesrin Cavadzade iyi ki kurtulmuş bunlardan.

Reactions: serhatt
Şaşırdın mı cidden, böyle yapacakları belliydi. Şahika gibi bir karakteri birden diziden çıkardıkları için soğudum diziden. Şimdi bir de öyle bir karakter hiç olmamış gibi senaryo yazarlar.
Böyle bir şey beklemiyordum. En azından vurulma, yaralanma, konuşma sahnesi olurdu. Buradan sonra da 6 ay zaman atlaması olur

Reactions: phoebebuffay
Şaşırdın mı cidden, böyle yapacakları belliydi. Şahika gibi bir karakteri birden diziden çıkardıkları için soğudum diziden. Şimdi bir de öyle bir karakter hiç olmamış gibi senaryo yazarlar.
Yaptıkları çok büyük saygısızlık. Umarım Nesrin bir daha bu yapım şirketi ile çalışmaz, yapım şirketi istese bile. Dizi bu saatten sonra batsa umrumda bile olmaz.
Bu kadın 60 küsur bölüm boyunca bazen dizinin en konuşulan, en önemli karakteri oldu yuh artık. Nesrin Cavadzade iyi ki kurtulmuş bunlardan.
Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'sundan mı bahsediyorsunuz?

Reactions: slhttnmtl