Emre Ozansoy
Moderatör
Fatih Aksoy da ne meraklıymış be Şahika'dan kurtulmaya.Saçmalık! Cenaze sahnesi ile başladı bölüm. 😱
Eveet 😱 bu arada Kağıt Ev'i internette bıraktımSaçmalık! Cenaze sahnesi ile başladı bölüm. 😱
Aynen yaFatih Aksoy da ne meraklıymış be Şahika'dan kurtulmaya.
Büyük ihtimalle revize ettiler, o sahnenin devamını göstermez gibiler.Fatih Aksoy da ne meraklıymış be Şahika'dan kurtulmaya.
Bu Cansu'nun delirdiği sahneden bahsediyorsan bence de öyle, bunu da Şahika'yı bölüm boyu yok göstermemek için başa aldılar sanırım.Büyük ihtimalle revize ettiler, o sahnenin devamını göstermez gibiler.
Şaşırdın mı cidden, böyle yapacakları belliydi. Şahika gibi bir karakteri birden diziden çıkardıkları için soğudum diziden. Şimdi bir de öyle bir karakter hiç olmamış gibi senaryo yazarlar.Saçmalık! Cenaze sahnesi ile başladı bölüm. 😱
Bu kadın 60 küsur bölüm boyunca bazen dizinin en konuşulan, en önemli karakteri oldu yuh artık. Nesrin Cavadzade iyi ki kurtulmuş bunlardan.Neden direkt cenaze sahnesinden başladınız ki? Olay gününde neler yaşandığını görseydik.
Kadının adını bile silmişler anında jenerikten.....
Böyle bir şey beklemiyordum. En azından vurulma, yaralanma, konuşma sahnesi olurdu. Buradan sonra da 6 ay zaman atlaması olurŞaşırdın mı cidden, böyle yapacakları belliydi. Şahika gibi bir karakteri birden diziden çıkardıkları için soğudum diziden. Şimdi bir de öyle bir karakter hiç olmamış gibi senaryo yazarlar.
Hevesim kaçtı zaten.Bu kadın 60 küsur bölüm boyunca bazen dizinin en konuşulan, en önemli karakteri oldu yuh artık. Nesrin Cavadzade iyi ki kurtulmuş bunlardan.
Öyle olucak zaten, samimiyetsiz bir 5 dakikalık cenaze sahnesi çekip zaman atlaması yapacaklar.Böyle bir şey beklemiyordum. En azından vurulma, yaralanma, konuşma sahnesi olurdu. Buradan sonra da 6 ay zaman atlaması olur
Ne diyeyim artık. Batsalar bile umrumda olmaz şu an. Her şeyin en kötüsünü hak ediyorlar.Öyle olucak zaten, samimiyetsiz bir 5 dakikalık cenaze sahnesi çekip zaman atlaması yapacaklar.
Şaşırdın mı cidden, böyle yapacakları belliydi. Şahika gibi bir karakteri birden diziden çıkardıkları için soğudum diziden. Şimdi bir de öyle bir karakter hiç olmamış gibi senaryo yazarlar.
Yaptıkları çok büyük saygısızlık. Umarım Nesrin bir daha bu yapım şirketi ile çalışmaz, yapım şirketi istese bile. Dizi bu saatten sonra batsa umrumda bile olmaz.
Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'sundan mı bahsediyorsunuz?Bu kadın 60 küsur bölüm boyunca bazen dizinin en konuşulan, en önemli karakteri oldu yuh artık. Nesrin Cavadzade iyi ki kurtulmuş bunlardan.