Şu lakaplara bak be. Şahane şahane. Dediğin gibi bunlar bize boşuna söylenmedi yoldaşım, sıvama da bizden sorulur gömme de satma da. Duruma göre bunların hepsini yapabilecek insanlarızHaklısın sen bizi iyi bilirsin, biz hem birbirimizi gömeriz hem de sıvarız. Hainler, Sıvacılar, Sabaristler, Kütükdaşlar... Bu takma adlar bize boşa konulmadı... Her daim ama her daim aramızdaki kuvvetli bağ yerini koruyacaktır... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Bizde teklif yok ısrar vardır... İstediğin tarafta yer alabilirsin ama bizim karşımızda yer alamazsın...
Üzüleceğim şeyleri alıştıra alıştıra söyle, hazır değilim dahabir ara icinizden biriydim. Iyi bilmem gayet normal @Tolstoyevski @Sherlock
@MasacRE gelsin arrtk. Onu üzecek birseyler var ama ben onun fazla üzülmemesi icin onu sevindirecek hamleler yapacagim
Bu ne ya diğer fragmanlar gibi bir fragman beklerdim105. BÖLÜM 1. FRAGMANI
@Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Özgür @phoebebuffay @Bussy @Sylvester
105. BÖLÜM 1. FRAGMANI
@Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Özgür @phoebebuffay @Bussy @Sylvester
Fragmanı sanırım tek ben kötü bulmadım. Güzel fragman aslında. Bir sürü olaylar çıkar bunların altından.105. BÖLÜM 1. FRAGMANI
103'ün fragmanından daha kötü.Fragmanı sanırım tek ben kötü bulmadım. Güzel fragman aslında. Bir sürü olaylar çıkar bunların altından.
Nnee? Tövbe tövbe.103'ün fragmanından daha kötü.
Yıldız ve Çağatay'dan banane Allah aşkına. Ender, Şahika, entrika, heyecan, aksiyon görmek istiyorum.Nnee? Tövbe tövbe.
E dizinin her şeyi de onlar değil ya, bunun altından güzel olaylar çıkar.Yıldız ve Çağatay'dan banane Allah aşkına. Ender, Şahika, entrika, heyecan, aksiyon görmek istiyorum.
Çağatay ile Yıldız kavga eder, Çağatay otele gider, Cansu otele Çağatay'ın yanına gelir, Çağatay ve Cansu'yu Yıldız birlikte görür.E dizinin her şeyi de onlar değil ya, bunun altından güzel olaylar çıkar.
O kadın farklı biri değil miydi ya.Çağatay ile Yıldız kavga eder, Çağatay otele gider, Cansu otele Çağatay'ın yanına gelir, Çağatay ve Cansu'yu Yıldız birlikte görür.
What?O kadın farklı biri değil miydi ya.
Fragmandaki kadın Cansu değil dimi demek istedim.
Ha yok. Başka birisi o. Önceden oldu ya, onun gibi tekrar olur diyorum.Fragmandaki kadın Cansu değil dimi demek istedim.
Ha okey. E aynısını yapmazlar umarım, yaparlarsa da yapsınlar heyecan çıkar ya.Ha yok. Başka birisi o. Önceden oldu ya, onun gibi tekrar olur diyorum.
Yasak Elma bu.Ha okey. E aynısını yapmazlar umarım, yaparlarsa da yapsınlar heyecan çıkar ya.
Sürpriz yumurta gibi bazen kötü bazen iyi çıkıyor. Ne çıkarsa bahtına artık onla yetinmek zorundasın diye de tankmlayayım.Yasak Elma bu.