Ender çok oynadı yok tecavüzcü ailem vardı babam vardı dedi.O bildiğimiz en son sadece fakirdi.
![]()
bir twiitere bakarmısın
Ender çok oynadı yok tecavüzcü ailem vardı babam vardı dedi.O bildiğimiz en son sadece fakirdi.
![]()
Oda fena sayılmazBaşlangıç için iyi durumdasın o zaman
Ben kim olayım
![]()
Oha be iyice gömdün sende beniBen her şeyi bırakır Kemal'e giderdim hemen.Sen Zehra ol.
![]()
Oha be iyice gömdün sende beniO vasıfsızla nasıl bir tutarsın beni
![]()
Kemal'den mi hoşlanıyorsun sen?Ben her şeyi bırakır Kemal'e giderdim hemen.Sen Zehra ol.
![]()
Öyle olduğunu umuyorum yoksa Ender demeni beklerdimHaha kızdırmak için dedim aslında ben uyuyorum ona.![]()
O en sondaki sarışın Yıldız olabilirEnder Akıllı düşman diye umarım Yıldıza demiyordur.![]()
Zerrindir belkiEnder Akıllı düşman diye umarım Yıldıza demiyordur.![]()
Zerrindir belki![]()
Zerrin hiçte o kadar salak değil bence acıyorum kadına Ender çok hor görüyorZerrin'ede salaklar deyip duruyor. Zerrinin dün ki bölümde biraz aklı karıştı belki olabilir![]()
Zerrin hiçte o kadar salak değil bence acıyorum kadına Ender çok hor görüyor![]()
Zerrin de olabilir cidden.Ender Akıllı düşman diye umarım Yıldıza demiyordur.![]()
ondan ne ölü ne diri hiç bahsedilmedi, bence kesin gelecektir ilerde diziye Halit'e düşman olarakZehranın anası ne alemde o kadın var mı bence o kadında gelmeli diziye ölmediyse![]()
ondan ne ölü ne diri hiç bahsedilmedi, bence kesin gelecektir ilerde diziye Halit'e düşman olarakMafya anası rolünde falan gelir
![]()
Hee ya çok iyi olurO Hayat Benimden Oya Başar'ı transfer edelim o rol için. Yıkılır buralar![]()
Zehra'nın annesini öbür sezona mı saklasak?O Hayat Benimden Oya Başar'ı transfer edelim o rol için. Yıkılır buralar![]()
Hee ya çok iyi olurZaten öyle heybetli bi kadın yakışır o role
Gelsin de hizaya getirsin bunları ki bence gelecek kesin olarak
Zehra'nın annesini öbür sezona mı saklasak?![]()