Ender çok oynadı yok tecavüzcü ailem vardı babam vardı dedi. O bildiğimiz en son sadece fakirdi.
Hadi cnm bak sen Endere ya gerçekten de fakir bir ailem vardı demişti
bir twiitere bakarmısın
Ender çok oynadı yok tecavüzcü ailem vardı babam vardı dedi. O bildiğimiz en son sadece fakirdi.
Oda fena sayılmaz Başlangıç için iyi durumdasın o zaman Ben kim olayım
Oha be iyice gömdün sende beni O vasıfsızla nasıl bir tutarsın beniBen her şeyi bırakır Kemal'e giderdim hemen. Sen Zehra ol.
Oha be iyice gömdün sende beni O vasıfsızla nasıl bir tutarsın beni
Kemal'den mi hoşlanıyorsun sen?Ben her şeyi bırakır Kemal'e giderdim hemen. Sen Zehra ol.
Öyle olduğunu umuyorum yoksa Ender demeni beklerdimHaha kızdırmak için dedim aslında ben uyuyorum ona.
O en sondaki sarışın Yıldız olabilirEnder Akıllı düşman diye umarım Yıldıza demiyordur.
Zerrindir belkiEnder Akıllı düşman diye umarım Yıldıza demiyordur.
Zerrindir belki
Zerrin hiçte o kadar salak değil bence acıyorum kadına Ender çok hor görüyorZerrin'ede salaklar deyip duruyor. Zerrinin dün ki bölümde biraz aklı karıştı belki olabilir
Zerrin hiçte o kadar salak değil bence acıyorum kadına Ender çok hor görüyor
Zerrin de olabilir cidden.Ender Akıllı düşman diye umarım Yıldıza demiyordur.
ondan ne ölü ne diri hiç bahsedilmedi, bence kesin gelecektir ilerde diziye Halit'e düşman olarak Mafya anası rolünde falan gelirZehranın anası ne alemde o kadın var mı bence o kadında gelmeli diziye ölmediyse
ondan ne ölü ne diri hiç bahsedilmedi, bence kesin gelecektir ilerde diziye Halit'e düşman olarak Mafya anası rolünde falan gelir
Hee ya çok iyi olur Zaten öyle heybetli bi kadın yakışır o role Gelsin de hizaya getirsin bunları ki bence gelecek kesin olarakO Hayat Benimden Oya Başar'ı transfer edelim o rol için. Yıkılır buralar
Zehra'nın annesini öbür sezona mı saklasak?O Hayat Benimden Oya Başar'ı transfer edelim o rol için. Yıkılır buralar
Hee ya çok iyi olur Zaten öyle heybetli bi kadın yakışır o role Gelsin de hizaya getirsin bunları ki bence gelecek kesin olarak
Zehra'nın annesini öbür sezona mı saklasak?