Emre Ozansoy
Moderatör
Tanıtım var az sonra.Bizim diziler şu yangın işini niye beceremiyor ya. Evin içindeki yangın efektleri çok kötüydü.
Keşke bu 'yeni dönem' dedikleri bölüme özel fragman bölüm sonu gelse.
Yazdı mı bir yerde, görmedim ekranda yazdığını da. Bölümler ucu ucuna yetişince yine gelmez sandım.Tanıtım var az sonra.
Twitter'da paylaştılar akşam üstü. Son sahneden sonra izleyici çekmek için böyle bir şey yaptılar bu hafta büyük ihtimalle.Yazdı mı bir yerde, görmedim ekranda yazdığını da. Bölümler ucu ucuna yetişince yine gelmez sandım.
Görmemiştim hiç. Reklama girince kapattım. Açayım bari.Twitter'da paylaştılar akşam üstü. Son sahneden sonra izleyici çekmek için böyle bir şey yaptılar bu hafta büyük ihtimalle.
Bu bölüm izlemedim. Bıraktım artık ama fragmana baktım ve cidden Şahika mükemmel görünüyor Küçük yiğenim bu kim dedi. Ben de Şahika deyinece, 'olamaz, Şahika 10 yaş nasıl gençleşmiş. 18 yaşında görünüyor' dediHalit'in fakirliğini göremedik ama Hasan Ali'nin gördük şaka gibi.
Cansu baskın karakter olmuş Feride'ye bile diş geçiriyor.
Fragmanın tek güzel yani en sonda görünen Şahika.
Cidden çok iyi görünüyor ya o şık kıyafetler yakışıyor ama bu hali de çok güzel olmuş.Bu bölüm izlemedim. Bıraktım artık ama fragmana baktım ve cidden Şahika mükemmel görünüyor Küçük yiğenim bu kim dedi. Ben de Şahika deyinece, 'olamaz, Şahika 10 yaş nasıl gençleşmiş. 18 yaşında görünüyor' dedi
Şu spoi konusunda bir şey anlamadım Ender mi evlenmiş biri ile? ben Şahika paraları aldı sandımYok artık dediğimiz her şey oluyor.
------
Cidden çok iyi görünüyor ya o şık kıyafetler yakışıyor ama bu hali de çok güzel olmuş.
Ya şu yeni gelen çocukla mı evleniyor acaba Ömer'di adı.Şu spoi konusunda bir şey anlamadım Ender mi evlenmiş biri ile? ben Şahika paraları aldı sandım
Yalnız Birsen'in en çok detay verdiği dizi bu
Adamı ne hale getirmişler ya. Ee Çağatay niye sahip çıkmamış neyse neyse merak etmeyeceğim. Belki çok kısa kısa video ve fragman. YeterYa şu yeni gelen çocukla mı evleniyor acaba Ömer'di adı.
Talat Bulut ayrılığını ilk o duyurdu ve sonra Medyapım telif attı diye sanırım bilendi diziye.
Ender'in evlendiği kişi Ömer de değilmiş Birsen öyle yazmış. E başka erkek kalmadı dizide.Adamı ne hale getirmişler ya. Ee Çağatay niye sahip çıkmamış neyse neyse merak etmeyeceğim. Belki çok kısa kısa video ve fragman. Yeter
ŞahikaEnder'in evlendiği kişi Ömer de değilmiş Birsen öyle yazmış. E başka erkek kalmadı dizide.
Bilemiyorum ben haftaya bakacam yine eğer saçmalamışlarsa zaten bırakırım.
Ya zaten yangında çıkan dumandan bayılıp nasıl 5 yıl komada kalıyor asla anlamadım. Bari düşerken kafasını falan vursaydı. O saçmalığı yazanlar dediğin gibi bu saçmalığı bile yapabilirler ve kulp bulurlar.Şahika
Aklıma ne geldi, kesin Yıldız'a kan vs birşey verilecektir ve Cansu'nun uyar ve bunun karşılığında Çağatay ile evlenir. Başka açıklama gelmiyor aklıma
Elbet uygun bir kulp bulurlar
Bu arada dizide erkek kalmadı. Geriye Sedai kalıyor o da Başkanına ihanet etmiş olabilirYa zaten yangında çıkan dumandan bayılıp nasıl 5 yıl komada kalıyor asla anlamadım. Bari düşerken kafasını falan vursaydı. O saçmalığı yazanlar dediğin gibi bu saçmalığı bile yapabilirler ve kulp bulurlar.
Benim de aklıma o geldi başka erkek cidden yok kesin odur.Bu arada dizide erkek kalmadı. Geriye Sedai kalıyor o da Başkanına ihanet etmiş olabilir