NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Bizim diziler şu yangın işini niye beceremiyor ya. Evin içindeki yangın efektleri çok kötüydü. :A

Keşke bu 'yeni dönem' dedikleri bölüme özel fragman bölüm sonu gelse.

• Beğendim
Reactions: Özgür
Halit'in fakirliğini göremedik ama Hasan Ali'nin gördük şaka gibi. :F

Cansu baskın karakter olmuş Feride'ye bile diş geçiriyor. :F

Fragmanın tek güzel yani en sonda görünen Şahika. :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
Kaza sahnesi çekilmiş geçen hafta, büyük ihtimalle o kazada Asuman'a bir şey olacak. Yoksa böyle bir şey olamaz...

Şahika'nın yeni hali tek kelime ile harika. :bhr: Ender şirketin başına geçmiş gibi...

Hasanağli beye ne oldu öyle? :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Halit'in fakirliğini göremedik ama Hasan Ali'nin gördük şaka gibi. :F

Cansu baskın karakter olmuş Feride'ye bile diş geçiriyor. :F

Fragmanın tek güzel yani en sonda görünen Şahika. :bhr:
Bu bölüm izlemedim. Bıraktım artık ama fragmana baktım ve cidden Şahika mükemmel görünüyor :bhr: Küçük yiğenim bu kim dedi. Ben de Şahika deyinece, 'olamaz, Şahika 10 yaş nasıl gençleşmiş. 18 yaşında görünüyor' dedi :A

• Güldürdün
Yok artık dediğimiz her şey oluyor. :F

------

Bu bölüm izlemedim. Bıraktım artık ama fragmana baktım ve cidden Şahika mükemmel görünüyor :bhr: Küçük yiğenim bu kim dedi. Ben de Şahika deyinece, 'olamaz, Şahika 10 yaş nasıl gençleşmiş. 18 yaşında görünüyor' dedi :A
Cidden çok iyi görünüyor ya o şık kıyafetler yakışıyor ama bu hali de çok güzel olmuş. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Şu spoi konusunda bir şey anlamadım :A Ender mi evlenmiş biri ile? ben Şahika paraları aldı sandım :A
Yalnız Birsen'in en çok detay verdiği dizi bu :A
Ya şu yeni gelen çocukla mı evleniyor acaba Ömer'di adı. :F

Talat Bulut ayrılığını ilk o duyurdu ve sonra Medyapım telif attı diye sanırım bilendi diziye. :A

• Güldürdün
Ya şu yeni gelen çocukla mı evleniyor acaba Ömer'di adı. :F

Talat Bulut ayrılığını ilk o duyurdu ve sonra Medyapım telif attı diye sanırım bilendi diziye. :A
Adamı ne hale getirmişler ya. Ee Çağatay niye sahip çıkmamış :A neyse neyse merak etmeyeceğim. Belki çok kısa kısa video ve fragman. Yeter :A

• Güldürdün
Adamı ne hale getirmişler ya. Ee Çağatay niye sahip çıkmamış :A neyse neyse merak etmeyeceğim. Belki çok kısa kısa video ve fragman. Yeter :A
Ender'in evlendiği kişi Ömer de değilmiş Birsen öyle yazmış. E başka erkek kalmadı dizide. :F

Bilemiyorum ben haftaya bakacam yine eğer saçmalamışlarsa zaten bırakırım. :A

• Güldürdün
Ender'in evlendiği kişi Ömer de değilmiş Birsen öyle yazmış. E başka erkek kalmadı dizide. :F

Bilemiyorum ben haftaya bakacam yine eğer saçmalamışlarsa zaten bırakırım. :A
Şahika :A :A

Aklıma ne geldi, kesin Yıldız'a kan vs birşey verilecektir ve Cansu'nun uyar ve bunun karşılığında Çağatay ile evlenir. Başka açıklama gelmiyor aklıma :A
Elbet uygun bir kulp bulurlar :A

• Güldürdün
Şahika :A :A

Aklıma ne geldi, kesin Yıldız'a kan vs birşey verilecektir ve Cansu'nun uyar ve bunun karşılığında Çağatay ile evlenir. Başka açıklama gelmiyor aklıma :A
Elbet uygun bir kulp bulurlar :A
Ya zaten yangında çıkan dumandan bayılıp nasıl 5 yıl komada kalıyor asla anlamadım. :F Bari düşerken kafasını falan vursaydı. :A O saçmalığı yazanlar dediğin gibi bu saçmalığı bile yapabilirler ve kulp bulurlar. :F

• Güldürdün
Ya zaten yangında çıkan dumandan bayılıp nasıl 5 yıl komada kalıyor asla anlamadım. :F Bari düşerken kafasını falan vursaydı. :A O saçmalığı yazanlar dediğin gibi bu saçmalığı bile yapabilirler ve kulp bulurlar. :F
Bu arada dizide erkek kalmadı. Geriye Sedai kalıyor :A o da Başkanına ihanet etmiş olabilir :A

• Güldürdün