hele o zekiligini konusturuyorya efsane. bak @Maskeli Fedai bile izlemisKesinlikle mükemmeldi, Şahika'nın oyunculuğuna yine hayran kaldım kadın müthiş oynuyor kaç haftadır..![]()
![]()
hele o zekiligini konusturuyorya efsane. bak @Maskeli Fedai bile izlemisKesinlikle mükemmeldi, Şahika'nın oyunculuğuna yine hayran kaldım kadın müthiş oynuyor kaç haftadır..![]()
![]()
Of keşke ya.Yasak Elma tarihinin en iyi üç bölümü arasına girer.
------
Şu elinin altında ne yazıyor onu da görseydik keşke.@Alos @slhttnmtl @EmreCan @haluk792
KeşkeYasak Elma tarihinin en iyi üç bölümü arasına girer.
------
Şu elinin altında ne yazıyor onu da görseydik keşke.@Alos @slhttnmtl @EmreCan @haluk792
Kesinlikle öyle katılıyorum ben de hayran kalıyorum ama dizide kadınların zekalarından çok saçlarına filan odaklandığım için biraz dikkatim dağılmıyor değil şimdi izlerken..hele o zekiligini konusturuyorya efsane. bak @Maskeli Fedai bile izlemis![]()
Haftaya fazlası bile olabilir.![]()
Süper haftaya da böyle olur
Keşke![]()
Son sahnesi bayağı iyiydiefsaneydi ama kabul etgecen hafta ve bu hafta cok iyiydi @Tolstoyevski
Olabilir 😱Nikah memuru sahte olmasın yada Hasan Ali hisseleri Çağatay'a devretmiş olmasın? 😱 @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Yasak Elma bu.Olabilir mi olabilir 😱
EvetYasak Elma bu.![]()
Oha, olmayacak şey değil valla.Nikah memuru sahte olmasın yada Hasan Ali hisseleri Çağatay'a devretmiş olmasın? 😱 @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Adam baya şok oldu sanmiyomNikah memuru sahte olmasın yada Hasan Ali hisseleri Çağatay'a devretmiş olmasın? 😱 @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Nereye gitmişti o 😱Bir kaç gündür Leyla (Tuvana Türkay) geri dönecek diye şeyler yazıyorlar, umarım doğru değildir.@Alos @slhttnmtl @EmreCan
Hali ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca Yıldız saçını başını yolmuştu.Nereye gitmişti o 😱
Evet biliyorum tekrar tekrar izlemiştimHali ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca Yıldız saçını başını yolmuştu.![]()
Aman yarabbim. Hayır olmasın böyle bir şey, hayır hayır. Diziyi bırakırım valla.Bir kaç gündür Leyla (Tuvana Türkay) geri dönecek diye şeyler yazıyorlar, umarım doğru değildir.@Alos @slhttnmtl @EmreCan
Sonrasını hatırlamıyorum.Evet biliyorum tekrar tekrar izlemiştimhala da izliyorum sonra noldu ona nereye gitti
![]()