hele o zekiligini konusturuyorya efsane. bak @Maskeli Fedai bile izlemisKesinlikle mükemmeldi, Şahika'nın oyunculuğuna yine hayran kaldım kadın müthiş oynuyor kaç haftadır..
hele o zekiligini konusturuyorya efsane. bak @Maskeli Fedai bile izlemisKesinlikle mükemmeldi, Şahika'nın oyunculuğuna yine hayran kaldım kadın müthiş oynuyor kaç haftadır..
Of keşke ya.Yasak Elma tarihinin en iyi üç bölümü arasına girer.
------
Şu elinin altında ne yazıyor onu da görseydik keşke. @Alos @slhttnmtl @EmreCan @haluk792
Süper haftaya da böyle olur
KeşkeYasak Elma tarihinin en iyi üç bölümü arasına girer.
------
Şu elinin altında ne yazıyor onu da görseydik keşke. @Alos @slhttnmtl @EmreCan @haluk792
Kesinlikle öyle katılıyorum ben de hayran kalıyorum ama dizide kadınların zekalarından çok saçlarına filan odaklandığım için biraz dikkatim dağılmıyor değil şimdi izlerken..hele o zekiligini konusturuyorya efsane. bak @Maskeli Fedai bile izlemis
Haftaya fazlası bile olabilir.Süper haftaya da böyle olur
Keşke
Son sahnesi bayağı iyiydi Şahika yılın golünü attı Hasanağlii beyeefsaneydi ama kabul et gecen hafta ve bu hafta cok iyiydi @Tolstoyevski
Olabilir 😱Nikah memuru sahte olmasın yada Hasan Ali hisseleri Çağatay'a devretmiş olmasın? 😱 @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Yasak Elma bu.Olabilir mi olabilir 😱
EvetYasak Elma bu.
Oha, olmayacak şey değil valla.Nikah memuru sahte olmasın yada Hasan Ali hisseleri Çağatay'a devretmiş olmasın? 😱 @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Adam baya şok oldu sanmiyomNikah memuru sahte olmasın yada Hasan Ali hisseleri Çağatay'a devretmiş olmasın? 😱 @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Nereye gitmişti o 😱Bir kaç gündür Leyla (Tuvana Türkay) geri dönecek diye şeyler yazıyorlar, umarım doğru değildir. @Alos @slhttnmtl @EmreCan
Hali ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca Yıldız saçını başını yolmuştu.Nereye gitmişti o 😱
Evet biliyorum tekrar tekrar izlemiştim hala da izliyorum sonra noldu ona nereye gittiHali ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca Yıldız saçını başını yolmuştu.
Aman yarabbim. Hayır olmasın böyle bir şey, hayır hayır. Diziyi bırakırım valla.Bir kaç gündür Leyla (Tuvana Türkay) geri dönecek diye şeyler yazıyorlar, umarım doğru değildir. @Alos @slhttnmtl @EmreCan
Sonrasını hatırlamıyorum.Evet biliyorum tekrar tekrar izlemiştim hala da izliyorum sonra noldu ona nereye gitti