Öyle de iyi olur.Evet, hem keyfim yok hem de aşırı yorgunum. İzlerim, ama bir şey anlamam gibi. Hafta sonu falan tekrar izlerim.
Öyle de iyi olur.Evet, hem keyfim yok hem de aşırı yorgunum. İzlerim, ama bir şey anlamam gibi. Hafta sonu falan tekrar izlerim.
Kafam biraz dalgın nenem ondanAy yicem birde unutmadım diyor niye etiket yok o zaman toruncum ya
NolduEvet, hem keyfim yok hem de aşırı yorgunum. İzlerim, ama bir şey anlamam gibi. Hafta sonu falan tekrar izlerim.
Kafam biraz dalgın nenem ondan
Noldu
Aynen abla, umarım dağılır.İzle kuzum kafan dağılsın biraz
Anlatırım bir ara.Kafam biraz dalgın nenem ondan
Noldu
Kafan dağılır izle istersen ya da başka film falan açEkran başındayım, ama hiç izleme keyfim yok bugün.
Anlat ama bakAynen abla, umarım dağılır.
Anlatırım bir ara.
Ciddi misinbeni saymaman çok üzücü. Zamanında FOX'um tarafından en iyi seyircisi seçildim ben @Angelica @Afet Güçverir bilir. 😉
Kafan dağılır izle istersen ya da başka film falan aç
------
Anlat ama bakben saat sabah 5 te yatıyorum istedin zaman konuşabiliriz
Aynen abla, umarım dağılır.
Anlatırım bir ara.
Söylediğin o şey doğru deme, üzülürüm 😡Bugün canlı izliyorum. Baya iyi
Müzik dinliyorum arkadaşlarla oyuna giriyoruzSabah 5 mi nörüyosan o saatte kaden acaba
------
Hasan aliğğ kafanı dağıtırr
Şuan öyle gösteriyorlar ama tabiki kesin enttrikadır. Nasıl hortlayacak onu görürüz haftaya kesinSöylediğin o şey doğru deme, üzülürüm 😡
Şuan öyle gösteriyorlar ama tabiki kesin enttrikadır. Nasıl hortlayacak onu görürüz haftaya kesin
Son haftalarda bende seviyorum. Çok tatlı oldular Ender ileBir zahmet yani, o kadını pardon o karakteri oldukça seviyorum.
10/10 aktivite. Ben kendi başıma telefon bakıyorum.Müzik dinliyorum arkadaşlarla oyuna giriyoruzmuhabbet ediyoruz
Evet Hasan Ağli bey kafanı dağıtır
Son haftalarda bende seviyorum. Çok tatlı oldular Ender ile
Yıldız'la dost, Ender'le düşmanımsı değiller miydi en son
Spoiler altında yazıyorum ki millet görmesin şimdi karizma filan şey işteSen de spoiler altında yaz
Müzik dinliyorum arkadaşlarla oyuna giriyoruzmuhabbet ediyoruz
Evet Hasan Ağli bey kafanı dağıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?