Yanlış görmemişim başka parası var mı acabaHayır. Banka hesabında parası varmış.
Aynen baya iyi bi bölümbölüm çok iyi çok keyifli.
Yanlış görmemişim başka parası var mı acabaHayır. Banka hesabında parası varmış.
Aynen baya iyi bi bölümbölüm çok iyi çok keyifli.
Bilmem.Yanlış görmemişim başka parası var mı acaba
Aynen.Salak Yıldız'ı yine kandırırlar.
AynenHasanağli yavaş yavaş planını devreye sokuyor.
------
Hasanağli'nin adamı Sadaaaağyi'den mesaj var.
EvetSalak Yıldız'ı yine kandırırlar.
Sevdiği tarzda göçtü gitti.Rahmetli zehirlemeyi severdi
AynenSevdiği tarzda göçtü gitti.
------
Bu arada Şahika cidden öldü mü?
Ender geçiyor içimden ya görelim.Aynen
Yıldızı falan zehirlediğinde Leyla kurtarmıştı bakalım Şahika’yı kim kurtaracak
Bence de Ender biliyordu gideceğini çünküEnder geçiyor içimden ya görelim.
Önümüzdeki bölüm çok heyecanlı olacak.Bence de Ender biliyordu gideceğini çünkü
Temmuz ayında çekimlere başladılar ve yaklaşık 5 6 bölüm stoklu devam ettiler. Talat Bulut'un falan ayrıldığı dönem Berk Oktay ile anlaşılmıştı ve o dönem Berk Oktay korona olmuştu. Onun yüzüne çekimler aksadı, hala daha öyle devam ediyor.Biliyordum böyle olacağını
------
Eskiden ne güzel gelecek bölüm tanıtımı gelirdi o da gelmiyor öffff
Ona ben de şaşırdım ama Şahika'nın parasız kalması saçma gelmişti en başından zaten.Şahika'nın derdi ne acaba. Parası da varmış. Bulaşık, çamaşır ne uğraşıyor ozaman @phoebebuffay
Şuan izliyorum bölümü. 1 saati kaldı yaklaşık
Hasan Ali ile iş birliği yapan biri olarak çıkarsa hiç şaşırmam ters köşeler bitmiyor malum hayretle izliyoruz. Yılan kolyesi ile bu durumun bir yılanlık olduğunu anladık.Ona ben de şaşırdım ama Şahika'nın parasız kalması saçma gelmişti en başından zaten.
Ender ile birlik olup Hasan Ali'yi daha kolay bir şekilde bitirmek için fakir numarası yapıyordur. Bir de bu fakirlik oyunundan zevk alıyor gibi.
Yasak Elma bu, her şey beklenir.Hasan Ali ile iş birliği yapan biri olarak çıkarsa hiç şaşırmam ters köşeler bitmiyor malum hayretle izliyoruz. Yılan kolyesi ile bu durumun bir yılanlık olduğunu anladık.