Dadıyorum o zamanAynen.
------
Zehirli şalgam suyu loading...
------
Salak Şa hi ka dadımlık da almayacaktın.
Dadıyorum o zamanAynen.
------
Zehirli şalgam suyu loading...
------
Salak Şa hi ka dadımlık da almayacaktın.
Dattı da gördü sonunu.Dadıyorum o zaman
Fragman iyi de bölümün Şahika üzerinden gitmesi biraz seyirciyi sıkabilir. Umarım temposu düşük olmaz.
yarın 8 alalım yeniden inşallah amin. en son 7.62 almıştık
beni saymaman çok üzücü. Zamanında FOX'um tarafından en iyi seyircisi seçildim ben @Angelica @Afet Güçverir bilir. 😉
@Alos'un nedenini bilemiyorum ama senin ekran başında olduğun zaten belli ki.beni saymaman çok üzücü. Zamanında FOX'um tarafından en iyi seyircisi seçildim ben @Angelica @Afet Güçverir bilir. 😉
beni saymaman çok üzücü. Zamanında FOX'um tarafından en iyi seyircisi seçildim ben @Angelica @Afet Güçverir bilir. 😉
Ekran başındayım, ama hiç izleme keyfim yok bugün.
Yoo unutmadımbeni saymaman çok üzücü. Zamanında FOX'um tarafından en iyi seyircisi seçildim ben @Angelica @Afet Güçverir bilir. 😉
Unutmadım@Alos'un nedenini bilemiyorum ama senin ekran başında olduğun zaten belli ki.
Unuttuğumu kim söyledi@Alos Haluğu unutma bir daha
Yoo sen unutulur musun ya ayıp ettinyok @Alos zaten bana kalp atmış ama beni saymadı o listede üzdü biraz.
Keyfin yok galiba bugün. Bir şey anlamayacaksan izlemeyebilirsin.Ekran başındayım, ama hiç izleme keyfim yok bugün.
Yoo unutmadım
Unutmadım
Unuttuğumu kim söyledi
Yoo sen unutulur musun ya ayıp ettin
Evet, hem keyfim yok hem de aşırı yorgunum. İzlerim, ama bir şey anlamam gibi. Hafta sonu falan tekrar izlerim.Keyfin yok galiba bugün. Bir şey anlamayacaksan izlemeyebilirsin.
Ekran başındayım, ama hiç izleme keyfim yok bugün.