NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Şahika'nın ya böyle olacağından haberi vardı Ender bir şey yaparken kayıt alacak, yada Mahmut Şahika ile iletişim kurdu şalgam zehirli değildi. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Biliyordum böyle olacağını :( :kizgin: :T: :T
------

Eskiden ne güzel gelecek bölüm tanıtımı gelirdi o da gelmiyor öffff:kizgin: :T:

Biliyordum böyle olacağını :( :kizgin: :T: :T
------

Eskiden ne güzel gelecek bölüm tanıtımı gelirdi o da gelmiyor öffff:kizgin: :T:
Temmuz ayında çekimlere başladılar ve yaklaşık 5 6 bölüm stoklu devam ettiler. Talat Bulut'un falan ayrıldığı dönem Berk Oktay ile anlaşılmıştı ve o dönem Berk Oktay korona olmuştu. Onun yüzüne çekimler aksadı, hala daha öyle devam ediyor.

• İlginç
Reactions: Carpe Diem
Şahika'nın derdi ne acaba. Parası da varmış. Bulaşık, çamaşır ne uğraşıyor ozaman:A @phoebebuffay

Şuan izliyorum bölümü. 1 saati kaldı yaklaşık
Ona ben de şaşırdım ama Şahika'nın parasız kalması saçma gelmişti en başından zaten. :A
Ender ile birlik olup Hasan Ali'yi daha kolay bir şekilde bitirmek için fakir numarası yapıyordur. Bir de bu fakirlik oyunundan zevk alıyor gibi. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Carpe Diem and Dosi
Ona ben de şaşırdım ama Şahika'nın parasız kalması saçma gelmişti en başından zaten. :A
Ender ile birlik olup Hasan Ali'yi daha kolay bir şekilde bitirmek için fakir numarası yapıyordur. Bir de bu fakirlik oyunundan zevk alıyor gibi. :A
Hasan Ali ile iş birliği yapan biri olarak çıkarsa hiç şaşırmam :A ters köşeler bitmiyor malum :Ahayretle izliyoruz. Yılan kolyesi ile bu durumun bir yılanlık olduğunu anladık.

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay