Entrika dizisi diye başlayıp komediye dönüp onu da eline yüzüne bulaştıran bir işte oynamasından kat kat iyidir.Şimdilerde drama p*rnosunda oynuyor ibretlik sonun senin
Entrika dizisi diye başlayıp komediye dönüp onu da eline yüzüne bulaştıran bir işte oynamasından kat kat iyidir.Şimdilerde drama p*rnosunda oynuyor ibretlik sonun senin
Arkayı aradığını bilmiyordum işinin ön ile olması lazım değil mi?
Entrika dizisi diye başlayıp komediye dönüp onu da eline yüzüne bulaştıran bir işte oynamasından kat kat iyidir.
Senin gibi olmak ne mümkün kimse sen ve @Çiğdem kadar kuduruk olamazArkayı aradığını bilmiyordum işinin ön ile olması lazım değil mi?Yani sende benim gibisin.
Aynaya bakıyorsun herhalde.Ekli dosyayı görüntüle 108381
------
Senin gibi olmak ne mümkün kimse sen ve @Çiğdem kadar kuduruk olamaz
Aynaya bak daha kuduruğunu göreceksin.Ekli dosyayı görüntüle 108381
------
Senin gibi olmak ne mümkün kimse sen ve @Çiğdem kadar kuduruk olamaz
Aynaya bakıyorsun herhalde.
İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı benAynaya bak daha kuduruğunu göreceksin.
Ay güleyim de yavana gitmesin.İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı bendemetle handeye ; gülben le serene de böyle ortak noktada buluştururum çünkü kalite ve entrikanın merkezi bir kişiyim@Çiğdem @Alos @Dosi @xBUGRAx @slhttnmtl @The_Erinch
Off yine saçmaladın ne alaka şimdi.İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı bendemetle handeye ; gülben le serene de böyle ortak noktada buluştururum çünkü kalite ve entrikanın merkezi bir kişiyim@Çiğdem @Alos @Dosi @xBUGRAx @slhttnmtl @The_Erinch
Hoş gözüküyorYalı yine değişmiş, Eda Ece 5 sezonda tüm yalıları dolaştı Boğaz'daki. Ne şans...
Dur saf nazar değidircen kendine 🧿🧿🧿İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı bendemetle handeye ; gülben le serene de böyle ortak noktada buluştururum çünkü kalite ve entrikanın merkezi bir kişiyim@Çiğdem @Alos @Dosi @xBUGRAx @slhttnmtl @The_Erinch
Yalının hoş olmayanı yoktur zaten, kadın yaşıyor bu hayatı.Hoş gözüküyor
------
Dur saf nazar değidircen kendine 🧿🧿🧿
Sezon finalinde geberen değil mi bu
Son yalıyı beğenmemiştim.Yalının hoş olmayanı yoktur zaten, kadın yaşıyor bu hayatı.
Diğerlerine göre sönüktü ama boğaza 0 oluşu yeter.Son yalıyı beğenmemiştim.
Rahmetli Halit o kadar geri almıştı yalıyı halbuki.Diğerlerine göre sönüktü ama boğaza 0 oluşu yeter.
Kimselere yar olmadı vardı demek bir uğursuzluk orada.Rahmetli Halit o kadar geri almıştı yalıyı halbuki.
Bana versinler.Kimselere yar olmadı vardı demek bir uğursuzluk orada.
Ben varken ne haddine be.Bana versinler.
Aman koskoca yalı sen de gel.Ben varken ne haddine be.
İyi öyle olsun.Aman koskoca yalı sen de gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?