Entrika dizisi diye başlayıp komediye dönüp onu da eline yüzüne bulaştıran bir işte oynamasından kat kat iyidir.Şimdilerde drama p*rnosunda oynuyor ibretlik sonun senin![]()
Entrika dizisi diye başlayıp komediye dönüp onu da eline yüzüne bulaştıran bir işte oynamasından kat kat iyidir.Şimdilerde drama p*rnosunda oynuyor ibretlik sonun senin![]()
Arkayı aradığını bilmiyordum işinin ön ile olması lazım değil mi?
Entrika dizisi diye başlayıp komediye dönüp onu da eline yüzüne bulaştıran bir işte oynamasından kat kat iyidir.![]()
Senin gibi olmak ne mümkün kimse sen ve @Çiğdem kadar kuduruk olamazArkayı aradığını bilmiyordum işinin ön ile olması lazım değil mi?Yani sende benim gibisin.
![]()
Aynaya bakıyorsun herhalde.Ekli dosyayı görüntüle 108381
------
Senin gibi olmak ne mümkün kimse sen ve @Çiğdem kadar kuduruk olamaz![]()
Aynaya bak daha kuduruğunu göreceksin.Ekli dosyayı görüntüle 108381
------
Senin gibi olmak ne mümkün kimse sen ve @Çiğdem kadar kuduruk olamaz![]()
Aynaya bakıyorsun herhalde.![]()
İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı benAynaya bak daha kuduruğunu göreceksin.![]()
Ay güleyim de yavana gitmesin.İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı ben![]()
demetle handeye ; gülben le serene de böyle ortak noktada buluştururum çünkü kalite ve entrikanın merkezi bir kişiyim
![]()
@Çiğdem @Alos @Dosi @xBUGRAx @slhttnmtl @The_Erinch
Off yine saçmaladın ne alaka şimdi.İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı ben![]()
demetle handeye ; gülben le serene de böyle ortak noktada buluştururum çünkü kalite ve entrikanın merkezi bir kişiyim
![]()
Hoş gözüküyorYalı yine değişmiş, Eda Ece 5 sezonda tüm yalıları dolaştı Boğaz'daki. Ne şans...
![]()
Dur saf nazar değidircen kendine 🧿🧿🧿İkisine aynı cümleyi yazdırmışım fark ı ben![]()
![]()
Yalının hoş olmayanı yoktur zaten, kadın yaşıyor bu hayatı.Hoş gözüküyor
------
Dur saf nazar değidircen kendine 🧿🧿🧿![]()
Sezon finalinde geberen değil mi bu
Son yalıyı beğenmemiştim.Yalının hoş olmayanı yoktur zaten, kadın yaşıyor bu hayatı.![]()
Diğerlerine göre sönüktü ama boğaza 0 oluşu yeter.Son yalıyı beğenmemiştim.![]()
Rahmetli Halit o kadar geri almıştı yalıyı halbuki.Diğerlerine göre sönüktü ama boğaza 0 oluşu yeter.![]()
Kimselere yar olmadı vardı demek bir uğursuzluk orada.Rahmetli Halit o kadar geri almıştı yalıyı halbuki.![]()
Bana versinler.Kimselere yar olmadı vardı demek bir uğursuzluk orada.![]()
Ben varken ne haddine be.Bana versinler.![]()
Aman koskoca yalı sen de gel.Ben varken ne haddine be.![]()
İyi öyle olsun.Aman koskoca yalı sen de gel.![]()