Bi parlak gelemedi edaya partner olarakYakışır![]()
Bi parlak gelemedi edaya partner olarakYakışır![]()
Bana da yakışır. Neyim eksik...Yakışır![]()
Evet ya acil yalı lazım endoşumaEnder bi yalıda oturamadıBu sezon ona acil yalı
Valla ya hepsini dolaştı bize de nasip olur inşallah sana nasip olur zaten zengin birini buluncaYalı yine değişmiş, Eda Ece 5 sezonda tüm yalıları dolaştı Boğaz'daki. Ne şans...
![]()
Endere çok üzülüyorum 5. sezon oldu ne şirketi ele geçirebildi ne yalıda oturabildiEvet ya acil yalı lazım endoşuma
Valla ya hepsini dolaştı bize de nasip olur inşallah sana olur zaten zengin birini bulunca![]()
![]()
Eksiklerini saysam sabaha Ka yazarımBana da yakışır. Neyim eksik...
Berk in nesi varBi parlak gelemedi edaya partner olarakKala kala berke kaldık
![]()
Yazık bee ne çektin EnderEndere çok üzülüyorum 5. sezon oldu ne şirketi ele geçirebildi ne yalıda oturabildi![]()
Berk bana itici geliyor bir kroluk var üstünde.Alp Navruz gelseydi keşkeEksiklerini saysam sabaha Ka yazarım
Berk in nesi var![]()
Kendi eksiklerinle karıştırdın zaar.Eksiklerini saysam sabaha Ka yazarım
Berk in nesi var![]()
Bir de kadının başına gelmeyen kalmadı 28272772 defa fakir kaldı denizlere düştü felç kaldı sevgilisi 2-3 defa onu terk etti,patlamada kaldıYazık bee ne çektin Ender![]()
Şans işi ama o da bende yok maalesef...Orası hiç belli olmaz bekleyebilirbi bakmışsın Yıldız gibi bulmuşsun
![]()
Araba ile kaza yaptıBir de kadının başına gelmeyen kalmadı 28272772 defa fakir kaldı denizlere düştü felç kaldı sevgilisi 2-3 defa onu terk etti,patlamada kaldı
Berk'i beğenmeyen de ne bilim...Eksiklerini saysam sabaha Ka yazarım
Berk in nesi var![]()
Endere acil koca lazımAraba ile kaza yaptı![]()
![]()
Kerimcanınkinden kısaymış videoda gördükBerk'i beğenmeyen de ne bilim...
Göz yanılmasıdır o.Kerimcanınkinden kısaymış videoda gördük![]()
Kerimcanınki harikaydıKerimcanınkinden kısaymış videoda gördük![]()
Ay evet kocası da gittiEndere acil koca lazım![]()
@serhatt : boyu değil işlevi önemliKerimcanınkinden kısaymış videoda gördük![]()