handan demirci @hissinti 2 dk.
Allahım İnşallah Nejat fransadan vampir olarak dönmüştür aslında bu eski türk filmi görüntüsünde modern vampir dizisidir aminnnn#Yasak
Dönemine göre düşündüğünüzde hiçte olmayacak iş değil hani @Çiğdem- @xemrexxx
handan demirci @hissinti 2 dk.
Allahım İnşallah Nejat fransadan vampir olarak dönmüştür aslında bu eski türk filmi görüntüsünde modern vampir dizisidir aminnnn#Yasak
Sadece o değil sen şuna bak. https://mobile.twitter.com/ELETRMEN1?p=sHatta tweetle şikayet et Kafadan reyting atıyor
Beyazsoy sen nasıl buldun diziyi? Deniz Çakır çok iyi oynadıgeçmiş olsun o zaman )))
sıkıcıydı . deniz çakır fena değil her zamanki gibi ama rölü çok dişi bir rol değil yaprak dökümündeki gibi dişi bir rol değil.. . ama tutma şansı yok gibi sezon sonu çıkarırsa iyiBeyazsoy sen nasıl buldun diziyi? Deniz Çakır çok iyi oynadı
beyazsoy deme öyle onca emek verdiler, dev platolar kuruldu..sıkıcıydı . deniz çakır fena değil her zamanki gibi ama rölü çok dişi bir rol değil yaprak dökümündeki gibi dişi bir rol değil.. . ama tutma şansı yok gibi sezon sonu çıkarırsa iyi
Benim dememle olmaz. Ama tns de Osmanlı dönem dizisi şuana kadar pek tutmadi. Görüyon calikusunu halini ab de bile 2 reytingi zor alıyorbeyazsoy deme öyle onca emek verdiler, dev platolar kuruldu..
Bi ton yemek yapmişlardi harbiden adını ilkkez uyduğum bi börek vardi unuttum adını bak yaaBirşey dikkatinizi çektimi?Aramızda Kalsın dizisinde olduğu gibi bu dizide de yemek sofraları kurulmuş
Deniz Çakır'ın gelin olduğu ev Saray gibi o değilde 40 tane kadın var evde bunlar ne iş?Bi ton yemek yapmişlardi harbiden adını ilkkez uyduğum bi börek vardi unuttum adını bak yaa
Hiç bi fikrim yok benim de Çok kalabalık kadro harbiden😕 En ufak role (çocuklara bile) bayaa sahne yazılmıştıDeniz Çakır'ın gelin olduğu ev Saray gibi o değilde 40 tane kadın var evde bunlar ne iş?
Gürbey İleri iyiymiş Sen niye sevmedin ki?Hiç bi fikrim yok benim de Çok kalabalık kadro harbiden😕 En ufak role (çocuklara bile) bayaa sahne yazılmıştı
Yok sevmedim değil de MY ile çizdiği rolle bu rol arasında epey fark vardiGürbey İleri iyiymiş Sen niye sevmedin ki?
Ben maç yüzünden doğru dürüst izleyememiştim şimdi tekrarını izliyorum.
Ezgi Eyüboğlu Fikret Kuşkan'ın nesi oluyor dizide?Yok sevmedim değil de MY ile çizdiği rolle bu rol arasında epey fark vardi
KızıEzgi Eyüboğlu Fikret Kuşkan'ın nesi oluyor dizide?
Deniz Çakır'ın eski sevgilisiyle yakınlaşma başlayacak araların da