Ben Fikret Kuşkan için izliyorum vallaDizi şuan durgun ama Deniz Çakır diziyi yine tek başına sırtlıyor. İlerleyen bölümlerde heyecan olursa tutma şansı var. Senaryosu buna müsait çünkü. Ama ilk bölüm için 2.5 alamaz gibi
Bende tam tersi Deniz Çakır içinBen Fikret Kuşkan için izliyorum valla
Deniz Çakır'da her role yakışan nadir oyunculardan..göğüs dekoltesi kurtarabilecek mi bakalım diziyiBende tam tersi Deniz Çakır için
geçmiş olsun o zaman )))Dizi gayet beğenilmiş Twitter'da..
Televizyon Dünyası @tv_dunyasi 34 sn.
Türkiye'ye şeriat gelecek diyen yarım akıllılar#Yasak dizisine bir bakın gelir mi gelmez mi? Not: (Başbakan Erdoğan'ın kanalı)
Yok lö, benim ki "Televizyon Kuşu".Şu hesap kiminse iyice saçmalamiş 😕 SBT olmayınca kendi kafasından da reyting sıralaması yapıyor. Spamlasam mı ne
@mrt-06 senin şu tv ile ilgili olan hesabın değildi dimi bu ???
Bu neyin kafası???Şu hesap kiminse iyice saçmalamiş 😕 SBT olmayınca kendi kafasından da reyting sıralaması yapıyor. Spamlasam mı ne
@mrt-06 senin şu tv ile ilgili olan hesabın değildi dimi bu ???
Gönül rahatlığıyla spamlayabilirimYok lö, benim ki "Televizyon Kuşu".
Bi bilsemBu neyin kafası???
Ben öyle elem keder kusmuyorum sadece tanıtım yapıyorum. Yap spam ben de yapıcam, rakibim neticede.Gönül rahatlığıyla spamlayabilirim
Bi bilsem
Hatta tweetle şikayet et Kafadan reyting atıyorBen öyle elem keder kusmuyorum sadece tanıtım yapıyorum. Yap spam ben de yapıcam, rakibim neticede.