Yargı - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Şimdi ilgilenmiyorsun ama diziyle ilgilendiğin zaman hiç değinmedin konuya. :A Hatta o zaman ben OGM kolaya kaçıyor dediğimde "Onur Güvenatam'ın vizyonu" falan diye savunuyordun. :A Bu da Kerem Çatay'ın vizyonu o zaman. :A
Bu forumda olan en güzel olmasını istediğim tek tartışma sizin ki :A @Aserat

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Aserat
Fragmanı beğendim. Epey hareketli olmuş, ilgi görecektir.

Şimdi ilgilenmiyorsun ama diziyle ilgilendiğin zaman hiç değinmedin konuya. :A Hatta o zaman ben OGM kolaya kaçıyor dediğimde "Onur Güvenatam'ın vizyonu" falan diye savunuyordun. :A Bu da Kerem Çatay'ın vizyonu o zaman. :A
Yoo illa ki bir noktada değinmişimdir ama senin gibi çetelesini tutmuyorum. :A Neyse o da kolaycılık bu da kolaycılık farkı yok yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yoo illa ki bir noktada değinmişimdir ama senin gibi çetelesini tutmuyorum. :A Neyse o da kolaycılık bu da kolaycılık farkı yok yani. :A
Çetele tutmuyorum canım sadece senin bazı konulardaki ikililiğini gözler önüne sermek istedim. :A Aklımda kalmış işte ne yaparsın. :A

Kabullenmene sevindim ama geç kaldın. :A
------

Evet genelde sen bozuyorsun :A Sonra konu kapanıyor :A
Çünkü verecek cevabı olmuyor ve fotoğraf ya da tweetle boş cevaplar veriyor ve kaçıyor. :A

Çetele tutmuyorum canım sadece senin bazı konulardaki ikililiğini gözler önüne sermek istedim. :A Aklımda kalmış işte ne yaparsın. :A

Kabullenmene sevindim ama geç kaldın. :A
Ay ikilik yapıyorsam ikilik yapıyorum canım ben. :Z Onur Güvenatam'ın hamlesi işe yaradı Kerem Çatay da tutturur belki hiç belli olmaz. :A Neyse altta bazı arkadaşlar kudurmaya başlamış bile o yüzden uzatmayacağım. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Olmayan bozmaların mı. :A
Aynen olmayan bozmalar. :A Gören görüyor zaten verecek cevabın olmuyor genelde. :A
------

Ay ikilik yapıyorsam ikilik yapıyorum canım ben. :Z Onur Güvenatam'ın hamlesi işe yaradı Kerem Çatay da tutturur belki hiç belli olmaz. :A Neyse altta bazı arkadaşlar kudurmaya başlamış bile o yüzden uzatmayacağım. :A
Kerem Çatay'ın da hamlesi işe yarar. :A CK zaten yeni sezonda düşecek. :A

İstesen de uzatamazsın zaten haksızsın çünkü. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Karışık ve soğuk bir fragman olmuş.Diziden umudum yok maalesef

Ben fragmanı beğendim. Film ve ya 30-40 dklık 10 bölümlük mini-dizi olsaydı ilgi çekerdi.
Amma ekranda 2 saat yayımlanacak bir iş gibi durmuyor.

Dar konulu ve genel olarak soğuk bir iş. Aynı geçen sezon sonu yayınlanan Kağıt Ev'e çok benziyor hem konusu, hem çekimleri.
O dizide de hukukçunun kızı cinayet işliyordu ve anne-babası üzerini örtmeye çalışıyordu.

Fragman ilgi çekici duruyor ama tam da dijitallik bir iş gibi duruyor. :)