Kanal D Yargı - Dizi Yorumları

Bayıldım 😍
------

Ayol anladığın için mi @Maskeli Fedai ile inşaat köşelerinde kırıştırdın hep
🤣🤣Nerde nerde
------

🤣🤣Nerde nerde
------

🤣🤣Nerde nerde

Reactions: xemrexxx
64. bölümü şimdi izledim. Ne yalan söyleyeyim diziyi ve ekibi özlemişim. Hava olarak bıraktığı yerden devam ediyor. Yeni eklenen karakterleri sevdim ve kafamda az çok teoriler de üretmeye başladım. Bunları zaman içerisinde derim ancak en önemli olay Ilgaz & Ceylin & Elif üçlüsünün etrafında dönecek hikaye.

Umarım senarist bu işi sakız gibi uzatmaz ve kısa zamanda gerçekleri öğreniriz. Osman'ın nasıl bir kirli iş yapıp buralara geldiğini de deli gibi merak ediyorum. Erguvan ailesi tüm iticiliği ile devam ediyor. Zengin olunca hepten itici oldular.

Eren'in hikayesinin mutlu biteceğini düşünmüyorum. Dilek belli ki ablası Filiz'i defterden silmiş. Ceylin'in doğumdan önceki mahkemesinde oturanlar arasında yanlış görmediysem Filiz'de vardı. Buradan bir bağlantı gelebilir.

Metin amirin işine dönmesine sevindim. Bunu atlamamışlar. Yekta Tilmen karizması bıraktığı yerden devam ediyor. Harika bir karakter. Sevimli kötü adam haline bayılıyorum.

Çok güzel bir analiz yapmışsın bravo ama Dileğin ablası defterden silme falan yok Mercanı kaçıran Dileğin ablası ve Dilek bunu biliyor o yüzden Erene yaklaşmış aşık falan değil evlilik deyince telaşından belli ablasını defterden silse ablasının yanına gitmezdi Dilek yada şöyle olabilir kaçıran Dilekte olabilir

Abla sağol ya yeni bölümden spoiler veriyorsun.

Senarist dersine çok iyi çalışmış. Sezon çok heyecanlı gidiyor. Ilgaz ve Ceylin'in çocukla olduğu sahneler çok güzeldi. Şunları doya doya izlememiz lazım. Mercan olayı da acayip ilgi çekici. Merdan'ın huzurevine boşa gitmeyeceği belliydi.

Osman'ın zenginliğinin sebebini de yavaştan öğrenmeye başlasak iyi olur. Bu sezon da Çınar'ın başı kesinlikle derde girecektir. Muhtemelen Osman'ın ortağı yüzünden olur. Ben Çınar ve Parla ilişkisinin bitip Çınar & Tuğçe ilişkisi başlayacağını düşünüyorum. Defne'de elbet suça bulaşacaktır.

Yekta bakalım nerede patlayacak? Nil ile bir yerde karşı karşıya gelecekler bakalım oradan sağ çıkabilecek mi? Dilek ve Filiz kardeşlerin hikayeye dahil olma sebepleri normal değil. Normal bir aşk değil bu. Nadide'nin gizli işi de merak uyandırdı. Efe zaten başka bir olay. Bu sezon epey yan hikaye var.

Reactions: Angelica