Yeni tekrarımız hayırlı olsun. Sema hanım o kadar düşünüp yine Ilgaz'ı açığa almayı mı bulmuş. Senaryo gittikçe saçmalaya devam ediyor.
Dizide olumlu bir şey olunca yazarım.İzleme o zamanda şu olumsuz yorumlarıda yapma Allah aşkına ya
Dizide olumlu bir şey olunca yazarım.
Dizide olumlu giden hiç bir şey yok ki.Her bölümde olumsuz olmaz ki ama
Eyùp okulu patlatsaydiHer bölümde olumsuz olmaz ki ama
Arkadaş ne Ömermiş ya adam tek başına organize suç çetesi gibi takılıyor. Çöp edip kenara attığı Haluk hikayesini de buraya yamamak zorunda kalmış. Ben hâlâ gelecek sezon için nereden motivasyon bulduklarını anlamıyorum. Çok zorlama bir hikaye olacak bence.
Pınar Deniz ve Uğur Ateş bu bölüm şov yaptı. Yekta dediğim gibi iyi adam oldu. Hafta içi gazeteci hanımdan "Yargı'da şok ayrılık." haberini görürsem şaşırmam.
Derya bence artık hikayesini tamamladı. Ona veda etmek gerek. Hikayeye de fazla bir katkısı olmadı. Eren çok yalnız kaldı. Ona bir partner yazılsa itiraz etmem. Mutlu olmayı çoktan hak etmişti.
Ömer sonrası nasıl bir hikaye gelecek bilmiyorum ama temelinde yine Parla'nın aptallığı yatarsa cidden küfürlü konuşurum. Koca bir dizi bu kızın aptallığı üzerine kurulu.
Ben o haber Ilgaz için çıkar demedim.Ilgazsız Yargımı olur adam ölmedi ki
Bunlar kesin Ilgaz'a gidiyor.
Bundan başka bir son olmayacaktı. Hepsinin bir oyun olduğu belliydi. Muhtemelen oyunu tam kurgulayamadığı için böyle bir son yazdı. Yaz arasında oyunu temelleyip bize anlatır.Aynen öyle oldu Erenin rahatlığından anlamıştım ben
Ilgazsız Yargımı olur adam ölmedi ki
Bundan başka bir son olmayacaktı. Hepsinin bir oyun olduğu belliydi. Muhtemelen oyunu tam kurgulayamadığı için böyle bir son yazdı. Yaz arasında oyunu temelleyip bize anlatır.
Ben saçma 3. sezon kararı gelmeseydi asıl final nasıl olacaktı onu merak ediyorum. Ceylin'in katil olmasını nereye bağlayacaktı? 3. sezonda konumuz ne olacak onu da hiç belli etmedi. Yazın sağlam bir temel kuramazsa seneye erken final gelir ve hiç hoş olmaz.
@Aserat gibi sallamış sanki @serhatt @Alos @Yakamoz-Asi @12.Adam @ÖzgürIlgaz ölmüş mü @Angelica
Ya büyük sıkmış bence.
Senin gibi hayatı palavra bununda.