Yooo herkes asıl seni biliyor.Seni herkes biliyor be
Yooo herkes asıl seni biliyor.Seni herkes biliyor be
Senin beynine benziyor ilk doğduğun hali ve 30 yaşındaki hali. Hala aynı.
Sağol tatlım en azından var diyorsun misal sende hiç yok diz kapağı ve böbrek arasındaki kısımlarla düşünüyon hepSenin beynine benziyor ilk doğduğun hali ve 30 yaşındaki hali. Hala aynı.
Olup da hiç gelişmemesindense olmaması daha iyidir.Sağol tatlım en azından var diyorsun misal sende hiç yok diz kapağı ve böbrek arasındaki kısımlarla düşünüyon hep
Olup da hiç gelişmemesindense olmaması daha iyidir.
Bir fark yok ki.
Bayıldım 😍
🤣🤣Nerde nerdeAyol anladığın için mi @Maskeli Fedai ile inşaat köşelerinde kırıştırdın hep
🤣🤣Nerde nerdeAyol anladığın için mi @Maskeli Fedai ile inşaat köşelerinde kırıştırdın hep
Kuz niye bu kadar güldün😱Bayıldım 😍
------
🤣🤣Nerde nerde
------
🤣🤣Nerde nerde
------
🤣🤣Nerde nerde
Sen kendi yaptığın şeyleri bana yıkmaktan vazgeç bence.
Emre bu zevksizlik nedir ya (Ozansoy olan)Seni herkes biliyor be
Ağzın bal yesin canım.Emre bu zevksizlik nedir ya (Ozansoy olan)
Kuz niye bu kadar güldün😱
Emre bu zevksizlik nedir ya (Ozansoy olan)
64. bölümü şimdi izledim. Ne yalan söyleyeyim diziyi ve ekibi özlemişim. Hava olarak bıraktığı yerden devam ediyor. Yeni eklenen karakterleri sevdim ve kafamda az çok teoriler de üretmeye başladım. Bunları zaman içerisinde derim ancak en önemli olay Ilgaz & Ceylin & Elif üçlüsünün etrafında dönecek hikaye.
Umarım senarist bu işi sakız gibi uzatmaz ve kısa zamanda gerçekleri öğreniriz. Osman'ın nasıl bir kirli iş yapıp buralara geldiğini de deli gibi merak ediyorum. Erguvan ailesi tüm iticiliği ile devam ediyor. Zengin olunca hepten itici oldular.
Eren'in hikayesinin mutlu biteceğini düşünmüyorum. Dilek belli ki ablası Filiz'i defterden silmiş. Ceylin'in doğumdan önceki mahkemesinde oturanlar arasında yanlış görmediysem Filiz'de vardı. Buradan bir bağlantı gelebilir.
Metin amirin işine dönmesine sevindim. Bunu atlamamışlar. Yekta Tilmen karizması bıraktığı yerden devam ediyor. Harika bir karakter. Sevimli kötü adam haline bayılıyorum.
Abla sağol ya yeni bölümden spoiler veriyorsun.Çok güzel bir analiz yapmışsın bravo ama Dileğin ablası defterden silme falan yok Mercanı kaçıran Dileğin ablası ve Dilek bunu biliyor o yüzden Erene yaklaşmış aşık falan değil evlilik deyince telaşından belli ablasını defterden silse ablasının yanına gitmezdi Dilek yada şöyle olabilir kaçıran Dilekte olabilir
Abla sağol ya yeni bölümden spoiler veriyorsun.
Parla’nın bitmek bilmeyen istekleri yüzünden mi ?Çınar ve Parla ilişkisinin bitip Çınar & Tuğçe ilişkisi başlayacağını düşünüyorum
O ve şımarıklığı yüzünden. Zaten şımarıktı şimdi parası olunca daha beter olmuş.Parla’nın bitmek bilmeyen istekleri yüzünden mi ?