Zaten film de bir Metin bir Dilan bir tren odası bir de keman var ondan sonlara doğru sıkıyor yaklaşık son 10 dakikasını izlemedim
Olsa olsa yine düğüne giderlerdi bir de Bülent Ersoy'dan ödünç kürk falan alırlardı ha tabi sonra Ömür Gedik baskını derken komediye dönerdi
Evet orası iyi de son 10 dakikası biraz da durgundu böyle bir gidiyo bir geliyo bana daha hareketli bir şey lazımSadece Metin ve Dilan'ın olması sıkar diye düşünmüştüm, ama bence keyifli oldu. Tek mekanda sıkmadı bence. Son 10 dakikası da o sahneye rağmen güzeldi.
Evet orası iyi de son 10 dakikası biraz da durgundu böyle bir gidiyo bir geliyo bana daha hareketli bir şey lazım
Ben videoyu gösterecek falan rezillik çıkacak diye bekliyordumSon sahnede ben de bekliyordum aslında düğüne giderler vs. diye ama olmadı
Ben videoyu gösterecek falan rezillik çıkacak diye bekliyordum
İyi nazar olsun da 2.de olursa üzülürümİlk yerli film, olur o kadar.
İste bu hayvan ezdiklerinde Leyla çıktı ya hatta Berke'ye telli duvaklı gelin oluyorsun dediHangi videoyu?
İste bu hayvan ezdiklerinde Leyla çıktı ya hatta Berke'ye telli duvaklı gelin oluyorsun dedi
İyi nazar olsun da 2.de olursa üzülürüm
İzledin mi filmi, konuya baktım da göremedim yorumunu. Birazdan izleyeceğim filmi ben de.Düşük bütçeli, İsveç filminden uyarlama olan bu film, Murat Soner'in incelemesiyle sizlerle.
@bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Sherlock, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Çiğdem, @Dosi, @Forumdash, @DarkLegenD, @xemrexxx, @Çiğdem, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully, @sokak sanati, @serhatt, @kerem, @Ahmed, @S.G.A.T., @xBUGRAx, @eskici, @Turkuazz, @dreamy, @alperuz, @denizz19, @Angelica, @hayret bi şey, @The_Erinch, @Hachiko, @emreemreu, @Emre Ozansoy, @tolgab, @xdragxx, @DR, @HeisenBerg, @Harunnn60, @gözlemci, @BesaleT, @Aserat, @Özgür, @serhatt, @secquin, @Felon ve etikette olmayan herkes.
Bu incelemeyi izledikten sonra içimden izlemek gelmedi. En iyisi filmi izledikten sonra izle videoyu. @bazinga'nın yorumu bile hafif kalıyor Murat Soner'in yorumu karşısında.İzledin mi filmi, konuya baktım da göremedim yorumunu. Birazdan izleyeceğim filmi ben de.
O da doğru düzgün incelememiş bu sefer fragmandan gitmiş çünkü orada kız kalbini pil var mı diye dinliyorduDüşük bütçeli, İsveç filminden uyarlama olan bu film, Murat Soner'in incelemesiyle sizlerle.
@bazinga, @Tolstoyevski, @MasacRE, @Sherlock, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Çiğdem, @Dosi, @Forumdash, @DarkLegenD, @xemrexxx, @Çiğdem, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully, @sokak sanati, @serhatt, @kerem, @Ahmed, @S.G.A.T., @xBUGRAx, @eskici, @Turkuazz, @dreamy, @alperuz, @denizz19, @Angelica, @hayret bi şey, @The_Erinch, @Hachiko, @emreemreu, @Emre Ozansoy, @tolgab, @xdragxx, @DR, @HeisenBerg, @Harunnn60, @gözlemci, @BesaleT, @Aserat, @Özgür, @serhatt, @secquin, @Felon ve etikette olmayan herkes.
Filmin hepsini izlemiş, fragmana göre izlememiş, o kadar da değil. Belki detay kaçırmış olabilir ama izlemiş filmi. Filmde neler olduğunu, filmin gidişatını ve daha birçok şeyi anlatıyor. Tabii daha uzun bir inceleme videosu bekliyorsan izlediğini kanıtlamak için, o yok işte. Videolarını hem çok kestiği için, hem de çok uzun tutmamak için kısa inceleme videoları yapıyor.O da doğru düzgün incelememiş bu sefer fragmandan gitmiş çünkü orada kız kalbini pil var mı diye dinliyordu
Yo yo onun videolarını izliyorum bazılarını çok beğenerek izliyordum da gerisini izlemedimFilmin hepsini izlemiş, fragmana göre izlememiş, o kadar da değil. Belki detay kaçırmış olabilir ama izlemiş filmi. Filmde neler olduğunu, filmin gidişatını ve daha birçok şeyi anlatıyor. Tabii daha uzun bir inceleme videosu bekliyorsan izlediğini kanıtlamak için, o yok işte. Videolarını hem çok kestiği için, hem de çok uzun tutmamak için kısa inceleme videoları yapıyor.