Senin memnun olduğuna hiç şahit olmadım zatenŞarkılara bakılırsa çok kötü bir yıl olmuş.
Rekabet dolu anketler oldu aslında ama tabi sana göre kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruzdur
Şu şarkıya kıydılar maalesef
Senin memnun olduğuna hiç şahit olmadım zatenŞarkılara bakılırsa çok kötü bir yıl olmuş.
Melike ve Zerrin'i yari finale kura nasil cekemedin @Bully ben bunu düsünüyorum suan
O Dosi'nin kura biçimi, benimkisi böyleBu anca bana has olurdu Öyle olmasını tercih ederdim açıkçası
Öylesi daha ilginç olurdu.O Dosi'nin kura biçimi, benimkisi böyle
Başka bir yorum yapmayayım, oy belirtmeye girer
Böyle de ilginç oldu Daha gelecek oylar var.Öylesi daha ilginç olurdu.
Eğer olurda Melike tur atlarsa, karşısındaki Aleyna yada Zerrin hangisi olursa olsun rekabet olacak gibi.
Bir şarkı beni şaşırtıyor. Finalde karalarız bir şeyler
Senin hangi şarkıyı düşündüğünü tahmin ettim ama benim düşündüğüm favori görülen bir şarkıydıBöyle de ilginç oldu Daha gelecek oylar var.
Finalde de her türlü rekabet olacak belli
Hesapta olmayan bir şarkı herkesi şaşırtıyordur Yorumlamadan es geçemeyiz kesinlikle
Ha o konu hakkında da bir tahminim var Oylama bittiğinde karalarız elbet bir şeylerSenin hangi şarkıyı düşündüğünü tahmin ettim ama benim düşündüğüm favori görülen bir şarkıydı
İrem Derici’yi de unutmayalım. Sizi çatlatan bir performans sergilediHa o konu hakkında da bir tahminim var Oylama bittiğinde karalarız elbet bir şeyler
İrem yordu bizi baya ya sorma Çeyreğe gelmesini hiç beklemiyorduk o şarkının Bize de tebrik etmek düşer elbetİrem Derici’yi de unutmayalım. Sizi çatlatan bir performans sergiledi
Klipte göbek atan romanlar bile ilk turda eler bu şarkıyı.Senin memnun olduğuna hiç şahit olmadım zaten
Rekabet dolu anketler oldu aslında ama tabi sana göre kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruzdur
Şu şarkıya kıydılar maalesef
İrem yordu bizi baya ya sorma Çeyreğe gelmesini hiç beklemiyorduk o şarkının Bize de tebrik etmek düşer elbet
Demek ki ondan elendiKlipte göbek atan romanlar bile ilk turda eler bu şarkıyı.
Genel bir analiz şart kesinlikleGenel bir analiz yaparız artık
Benim molam bitti. Haydi sende işine
Demek ki ondan elendi
Sürekli derken? Başka nerde nasıl ikna ettin ki?Ne anlamak istiyorsan anla sayın şüpheci arkadaş ben sürekli seni ikna etmek zorunda değilim
Birkaç gün arayla 2 kez olması bile çok fazla Şöyle uzun bir süre ikna etmeye çalışmayayım seni Daha önce de Serhat’la aramı bozuyordun az daha onu da unutmadım değilSürekli derken? Başka nerde nasıl ikna ettin ki?
Geçenlerde ayrım yaptın dedim, sende yapmadım, dedin o herhalde
Bu tekin ne zaman akıllanacak diyorummelike köfteyle arasına 100 km lik mesafe yapmış
bu sefer arayı kapatamazlar ben dedim diye melikenin kaybetme şansı yok rahatça fikrimi söyledim artıkBu tekin ne zaman akıllanacak diyorum
bu sefer arayı kapatamazlar ben dedim diye melikenin kaybetme şansı yok rahatça fikrimi söyledim artık
ama oy istemedimki sadece fikrimi söyledim bence fişlememesi lazımBence Dosi fiṣler seni. Bilerek etiketlemiyorum benim yüzümden raporlanma diye.