- Reaksiyon puanı
- 113,400
- Puanı
- 1,060
Bunu söyletmek yetti banaSenle dedikodu yapmışızdır belki? Veya ziyaretçi olarak bakmışımdır, tam hatırlayamadım
Bunu söyletmek yetti banaSenle dedikodu yapmışızdır belki? Veya ziyaretçi olarak bakmışımdır, tam hatırlayamadım
Dedikodu kısmını da atlamayalım Kurayı çektiğim için "bold" kısımdan gocunmamBunu söyletmek yetti bana
Senle dedikodu yapmışızdır belki? Veya ziyaretçi olarak bakmışımdır, tam hatırlayamadım
Bu kulaklar daha ne duyacak bakalımBunu söyletmek yetti bana
Aynen gelip senle dedikodu yaparken, Yakamoza KÖFN’ü nasıl sevdirdiğimi anlatmışımdırDedikodu kısmını da atlamayalım Kurayı çektiğim için "bold" kısımdan gocunmam
Bu kulaklar daha ne duyacak bakalım
Aynen gelip senle dedikodu yaparken, Yakamoza KÖFN’ü nasıl sevdirdiğimi anlatmışımdır
Melikeyi çok dinledik
İki şarkıya da tam destek olmuşum şu ana kadar. Al Aramızdan'a ilk kez oy veremeyeceğim. Oyum Diva Yorgun'a.
Melike Şahin - Diva Yorgun
Diva Yorgun
Biliyordun, bu diva yorgun...
Diva Yorgun'un 2. versiyonu daha iyiydi
Melike Şahin - Diva Yorgun
dur şimdi
@Yakamoz-Asi bak ben çok ince bir detay gördüm bu mesajda. Geçen sene Bully bey forumda yoktu ama bu detaya kadar biliyor
Devamını okumasam ziyaretçi olarak girdiğini düşünecektim. Seni gidi Stolkçu.Onu bilerek söyledim zaten @Yakamoz-Asi az çok tahmin eder
Geçen sene kuraları ben çektim ya hani haliyle senle bağlantımız olması gerekiyor Zeyno Hanım
Detaylarda boğ beni , kavruğumun kucağına at beni.
Ziyaretçi olarak girip neden giriş yapmadın ki neyi takip ediyordun mesela? Neden giriş yapmak için zamanı seçtin açıklayınız sayın Bully. Sesiz kalma hakkına sahipsin bu arada ama şüphemiz giderek artarSenle dedikodu yapmışızdır belki? Veya ziyaretçi olarak bakmışımdır, tam hatırlayamadım
Melike’yi sende oylamışsın. Neden diss yedim ?Ziyaretçi olarak girip neden giriş yapmadın ki neyi takip ediyordun mesela? Neden giriş yapmak için zamanı seçtin açıklayınız sayın Bully. Sesiz kalma hakkına sahipsin bu arada ama şüphemiz giderek artar
Kucağına at beni felan yazdığın için olmamıs dedim ama bu emoji sert oluyor. Beğenmedim gelmeliMelike’yi sende oylamışsın. Neden diss yedim ?
Espri olsun diye yazdım açıklaman için teşekkür ederim.Kucağına at beni felan yazdığın için olmamıs dedim ama bu emoji sert oluyor. Beğenmedim gelmeli
Ne anlamak istiyorsan anla sayın şüpheci arkadaş ben sürekli seni ikna etmek zorunda değilimZiyaretçi olarak girip neden giriş yapmadın ki neyi takip ediyordun mesela? Neden giriş yapmak için zamanı seçtin açıklayınız sayın Bully. Sesiz kalma hakkına sahipsin bu arada ama şüphemiz giderek artar
Bu anca bana has olurdu Öyle olmasını tercih ederdim açıkçasıMelike ve Zerrin'i yari finale kura nasil cekemedin @Bully ben bunu düsünüyorum suan
Şarkılara bakılırsa çok kötü bir yıl olmuş.@DarkLegenD burayada oy ver. Tüm dengeleri alt üst edersin