2023 Yarı Final | Melike Şahin - Diva Yorgun vs KÖFN - Al Aramızdan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı finale yükselsin?

• Melike Şahin - Diva Yorgun

• KÖFN - Al Aramızdan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Melikeyi çok dinledik

İki şarkıya da tam destek olmuşum şu ana kadar. Al Aramızdan'a ilk kez oy veremeyeceğim. Oyum Diva Yorgun'a.

Melike Şahin - Diva Yorgun

Biliyordun, bu diva yorgun...

Diva Yorgun'un 2. versiyonu daha iyiydi

Melike Şahin - Diva Yorgun

dur şimdi
@Yakamoz-Asi bak ben çok ince bir detay gördüm bu mesajda. Geçen sene Bully bey forumda yoktu ama bu detaya kadar biliyor :A

Onu bilerek söyledim zaten @Yakamoz-Asi az çok tahmin eder :A

Geçen sene kuraları ben çektim ya hani haliyle senle bağlantımız olması gerekiyor Zeyno Hanım :A
Devamını okumasam ziyaretçi olarak girdiğini düşünecektim. Seni gidi Stolkçu. :A
Akṣam akṣam bu kaçıncı ince detay 😱 @Bully ne oluyor 😱 :A
Detaylarda boğ beni , kavruğumun kucağına at beni. :A

Senle dedikodu yapmışızdır belki? :A Veya ziyaretçi olarak bakmışımdır, tam hatırlayamadım :A
Ziyaretçi olarak girip neden giriş yapmadın ki neyi takip ediyordun mesela? Neden giriş yapmak için zamanı seçtin açıklayınız sayın Bully. Sesiz kalma hakkına sahipsin bu arada ama şüphemiz giderek artar :D

Ziyaretçi olarak girip neden giriş yapmadın ki neyi takip ediyordun mesela? Neden giriş yapmak için zamanı seçtin açıklayınız sayın Bully. Sesiz kalma hakkına sahipsin bu arada ama şüphemiz giderek artar :D
Ne anlamak istiyorsan anla sayın şüpheci arkadaş ben sürekli seni ikna etmek zorunda değilim :D