Niye balkon güzeliEst. ne haddime Şikayetdikkat cekti sadece
Hemen kendine pay cikarir
Final turu icin kura da iyiymis
Sen sus Ulvi![]()
Niye balkon güzeliEst. ne haddime Şikayetdikkat cekti sadece
Hemen kendine pay cikarir
Final turu icin kura da iyiymis
Sen sus Ulvi![]()
Ecel terleri dökerek çekecektir kesinFinal turunun kurasını @Yakamoz-Asi'ye çektireceğim memnun olması için.![]()
Ecel terleri dökerek çekecektir kesinbu sorumluluk ona fazla gelir
![]()
Eleştirilmesinden çekinirsin manasında demiştimHic benim sorumluluktan kactigimi gördün mü kiteessüf ederim yani
![]()
Eleştirilmesinden çekinirsin manasında demiştim![]()
Geniş aile de üç kız kardeşlerin “BİZ ÖYLE DUYDUK” repliği vardı.Camın kenarında oturuyorlardı.Balkon ne alaka![]()
Bize laf eden @Yakamoz-Asi ’nin başına gelene çok üzüldümNe oldu, @phoebebuffay ve @dreamy ’i övüp bana ve @Bully ’e laf atıyordun. Hemen sitemlere başlamışsın![]()
Bize laf eden @Yakamoz-Asi ’nin başına gelene çok üzüldüm![]()
Aynen, vardır öyle bir huyumuzÜzülmek demeyelimde bize ateş edenleri hafızaya kazıp yüze vurmasını severiz@Bully
Üzülmek demeyelimde bize ateş edenleri hafızaya kazıp yüze vurmasını severiz@Bully
Aynen, vardır öyle bir huyumuzUnutmamak kötü
![]()
Yakamoz bizi harcarken iyiydi. Sen başlattınBir Yakamozu böyle kolay harcamanın elbet bir bedeli olur.![]()
Yakamoz bizi harcarken iyiydi. Sen başlattın![]()
Benim kriterlerime göre son 4 şarkıdan en iyisi Houdini. Yoksa Flowers’ın daha küresel bir başarısı olduğunu biliyorum. Hak ettiğini de düşünmüyorum.Diğerlerinin Grammy'si ya da kayda değer prestijli bir başarısı olmadığı gibi Billboard'da 1 numarayı bile görememiş şarkılar. Forumumuz güncel müziği takip edebilseydi Flowers'ın yanında 3 farklı şarkı görüyor olmalıydık şu an maalesef.
------
Yok en hit şarkıyı seçmiyoruz, başarılı ve dikkate alınır bir etkinlik olması için hem mega hit hem kritiksel başarı hem endüstri tarafından ödüllere boğularak takdirlerle karşılanmış hem de büyük impact yaratmış bir şarkının kazanmasını istiyoruz.Benim kriterlerime göre son 4 şarkıdan en iyisi Houdini. Yoksa Flowers’ın daha küresel bir başarısı olduğunu biliyorum. Hak ettiğini de düşünmüyorum.Sen hâlâ etkinlikte en hit şarkıyı seçtiğimizi düşünüyorsun galiba. Finale gelmişiz artık, bu düşünce yapısından çoktan çıkman gerekirdi.
![]()