Niye balkon güzeliEst. ne haddime Şikayetdikkat cekti sadece
Hemen kendine pay cikarir
Final turu icin kura da iyiymis
Sen sus Ulvi![]()
Niye balkon güzeliEst. ne haddime Şikayetdikkat cekti sadece
Hemen kendine pay cikarir
Final turu icin kura da iyiymis
Sen sus Ulvi![]()
Ecel terleri dökerek çekecektir kesinFinal turunun kurasını @Yakamoz-Asi'ye çektireceğim memnun olması için.![]()
Ecel terleri dökerek çekecektir kesinbu sorumluluk ona fazla gelir
![]()
Eleştirilmesinden çekinirsin manasında demiştimHic benim sorumluluktan kactigimi gördün mü kiteessüf ederim yani
![]()
Eleştirilmesinden çekinirsin manasında demiştim![]()
Geniş aile de üç kız kardeşlerin “BİZ ÖYLE DUYDUK” repliği vardı.Camın kenarında oturuyorlardı.Balkon ne alaka![]()
Bize laf eden @Yakamoz-Asi ’nin başına gelene çok üzüldümNe oldu, @phoebebuffay ve @dreamy ’i övüp bana ve @Bully ’e laf atıyordun. Hemen sitemlere başlamışsın![]()
Bize laf eden @Yakamoz-Asi ’nin başına gelene çok üzüldüm![]()
Aynen, vardır öyle bir huyumuzÜzülmek demeyelimde bize ateş edenleri hafızaya kazıp yüze vurmasını severiz@Bully
Üzülmek demeyelimde bize ateş edenleri hafızaya kazıp yüze vurmasını severiz@Bully
Aynen, vardır öyle bir huyumuzUnutmamak kötü
![]()
Yakamoz bizi harcarken iyiydi. Sen başlattınBir Yakamozu böyle kolay harcamanın elbet bir bedeli olur.![]()
Yakamoz bizi harcarken iyiydi. Sen başlattın![]()
Benim kriterlerime göre son 4 şarkıdan en iyisi Houdini. Yoksa Flowers’ın daha küresel bir başarısı olduğunu biliyorum. Hak ettiğini de düşünmüyorum.Diğerlerinin Grammy'si ya da kayda değer prestijli bir başarısı olmadığı gibi Billboard'da 1 numarayı bile görememiş şarkılar. Forumumuz güncel müziği takip edebilseydi Flowers'ın yanında 3 farklı şarkı görüyor olmalıydık şu an maalesef.
------