Niye balkon güzeliEst. ne haddime Şikayetdikkat cekti sadece
Hemen kendine pay cikarir
Final turu icin kura da iyiymis
Sen sus Ulvi
Niye balkon güzeliEst. ne haddime Şikayetdikkat cekti sadece
Hemen kendine pay cikarir
Final turu icin kura da iyiymis
Sen sus Ulvi
Ecel terleri dökerek çekecektir kesinFinal turunun kurasını @Yakamoz-Asi'ye çektireceğim memnun olması için.
Ecel terleri dökerek çekecektir kesinbu sorumluluk ona fazla gelir
Eleştirilmesinden çekinirsin manasında demiştimHic benim sorumluluktan kactigimi gördün mü kiteessüf ederim yani
Eleştirilmesinden çekinirsin manasında demiştim
Geniş aile de üç kız kardeşlerin “BİZ ÖYLE DUYDUK” repliği vardı.Camın kenarında oturuyorlardı.Balkon ne alaka
Bize laf eden @Yakamoz-Asi ’nin başına gelene çok üzüldümNe oldu, @phoebebuffay ve @dreamy ’i övüp bana ve @Bully ’e laf atıyordun. Hemen sitemlere başlamışsın
Bize laf eden @Yakamoz-Asi ’nin başına gelene çok üzüldüm
Aynen, vardır öyle bir huyumuzÜzülmek demeyelimde bize ateş edenleri hafızaya kazıp yüze vurmasını severiz@Bully
Üzülmek demeyelimde bize ateş edenleri hafızaya kazıp yüze vurmasını severiz@Bully
Aynen, vardır öyle bir huyumuzUnutmamak kötü
Yakamoz bizi harcarken iyiydi. Sen başlattınBir Yakamozu böyle kolay harcamanın elbet bir bedeli olur.
Yakamoz bizi harcarken iyiydi. Sen başlattın
Benim kriterlerime göre son 4 şarkıdan en iyisi Houdini. Yoksa Flowers’ın daha küresel bir başarısı olduğunu biliyorum. Hak ettiğini de düşünmüyorum.Diğerlerinin Grammy'si ya da kayda değer prestijli bir başarısı olmadığı gibi Billboard'da 1 numarayı bile görememiş şarkılar. Forumumuz güncel müziği takip edebilseydi Flowers'ın yanında 3 farklı şarkı görüyor olmalıydık şu an maalesef.
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?