Afiş fikri iyiymiş ben de deneyiyim bunu
Afiş fikri iyiymiş ben de deneyiyim bunu
Gözlerimi gizlemeyim dedimDosi hanım bugün baya keyif yapmıṣ belliNe içiyorsun burada
------
Sende güneṣ gözlüğü giyseydin ya
------
Vay vay vay Dosi yine bir ṣey içiyormavi yakıṣmıṣ
![]()
İşte bu konunun amacı bu sizler de böyle fikirlerle gelin ve herkes yapsınAfiş fikri iyiymiş ben de deneyiyim bunu![]()
Gözlerimi gizlemeyim dedim
Abi bunu zor yaptım şaka maka çok alakasız çiziyordu benle alakasız bu 3. deneyişim falandı
------
İşte bu konunun amacı bu sizler de böyle fikirlerle gelin ve herkes yapsın![]()
FC ne la?Yav he mosi he çok güzel yapmış cidden FC tarzı olmuş he![]()
Fight Club laFC ne la?![]()
Abi sen de yap bi filme afiş sevdiğim bi film yok muUğraṣmak güzel oluyor, zevkli.güzel olmuṣ, bu gidiṣ ustası oluruz bu iṣin.
![]()
Ya bir tane attım da beceremedi o yüzden dizinin afişini attım onu bekliyorum ondan esinlen dedim anında atacağım demedim kiFight Club la
------
Abi sen de yap bi filme afiş sevdiğim bi film yok mu
@Gerekli24 hadi da ağaç olduk
Fight Club la
------
Abi sen de yap bi filme afiş sevdiğim bi film yok mu
@Gerekli24 hadi da ağaç olduk
Hekimoğlu falan deniyorsan o işi geç çok bilindik dizi değilse yaptırmak çok zorYa bir tane attım da beceremedi o yüzden dizinin afişini attım onu bekliyorum ondan esinlen dedim anında atacağım demedim ki![]()
Yok bilindik dizi deniyorum aslında ama beceremedi yaHekimoğlu falan deniyorsan o işi geç çok bilindik dizi değilse yaptırmak çok zor![]()
Kendi fotonu değiştir başka foto at o zaman iş yapıyor bazenYok bilindik dizi deniyorum aslında ama beceremedi ya![]()
Hak kalmadı ya bir türlü sadece başrolü ekle diyecğim diğer isimleri değiştiriyor atsam daKendi fotonu değiştir başka foto at o zaman iş yapıyor bazen![]()
Grok olsa anlarım da chat gpt zekidir bu konularda şaşırdımHak kalmadı ya bir türlü sadece başrolü ekle diyecğim diğer isimleri değiştiriyor atsam da![]()
Dizi eski olduğundan olablir afiş istediğini vermiyor ama başrolü afişssiz bile çiziyor bunu yaparsam atayım başka fikirler için sonra uğraşırımt
Grok olsa anlarım da chat gpt zekidir bu konularda şaşırdım![]()
Bu ne yemek uygulaması gibi
TrendyolBu ne yemek uygulaması gibi![]()
İlki ne, kızın suratı kötü olmuş
İlki gerçek foto değil miİlki ne, kızın suratı kötü olmuş
İkinci sen galiba![]()
İnsanlar gerçek değilİlki gerçek foto değil mi![]()