Adam foto attı yorumluyoruz ne var bunda ya
Adam foto attı yorumluyoruz ne var bunda ya
Bazı şeyleri anlatamıyoruz hocam hormonal fark testesteron hormonu kadınlarda fazla değil ki her erkek davranışını anlasınlar aynı şekilde biz de kadınlarınBen varlıktayken de böyleydim üstüme almıyorum bu lafıKadınları sevmek suç mu ya kim çıkarıyor bu lafları
![]()
AynenAdam foto attı yorumluyoruz ne var bunda yaHep dizi futbol mu yorumlayacağız
![]()
On numara konuştu seni de aramıza alalım. @xdragxxBazı şeyleri anlatamıyoruz hocam hormonal fark testesteron hormonu kadınlarda fazla değil ki her erkek davranışını anlasınlar aynı şekilde biz de kadınların![]()
@Dosi gör bak adam bu işin okulunu okuyorBazı şeyleri anlatamıyoruz hocam hormonal fark testesteron hormonu kadınlarda fazla değil ki her erkek davranışını anlasınlar aynı şekilde biz de kadınların![]()
Helal olsun bilimsel konuştu
Biliyorum. O gün atmıştın işte dedik yaGerekliye onu atmadım ama Rüzgargülüne dondurmalı fotoğrat atmıştım...
Tw a gelsene sende diğerini veremem.@Dosi gör bak adam bu işin okulunu okuyorİnsanlık tarihinin başından beri bu böyle erkek dediğin kadınlardan hoşlanır yaratılışımız böyle bizi suçlayamazsın
------
Helal olsun bilimsel konuştu![]()
Kahinlik var sende ha ya da beni çok iyi tanıyorsun bilemedimBiliyorum. O gün atmıştın işte dedik ya
Yahu size zaten Dm’de istediğiniz haltı yiyin konuları kirletmeyin diyorum hep@Dosi gör bak adam bu işin okulunu okuyorİnsanlık tarihinin başından beri bu böyle erkek dediğin kadınlardan hoşlanır yaratılışımız böyle bizi suçlayamazsın
------
Helal olsun bilimsel konuştu![]()
Kimse seni ondan iyi bilemez, ben bile.Kahinlik var sende ha ya da beni çok iyi tanıyorsun bilemedim![]()
Yahu var zaten de kendin yapınca bir başka güzel oluyorYahu size zaten Dm’de istediğiniz haltı yiyin konuları kirletmeyin diyorum hep
@Gerekli24 çizdirmiş gerçekçi gibi diyorsun. İnternete zaten öyle bir sürü fotolar var. Kendinizi çok kasmayın![]()
Konu yapay zeka ile çizim ya yapay zekayla nasıl çizmiş yorumluyoruz bir de grok çzimiş beni o şaşırttıYahu size zaten Dm’de istediğiniz haltı yiyin konuları kirletmeyin diyorum hep
@Gerekli24 çizdirmiş gerçekçi gibi diyorsun. İnternete zaten öyle bir sürü fotolar var. Kendinizi çok kasmayın![]()
Evet var. HollyDemon ☾☆ ‘u bu konuda şaşırtmıştım. Hem unuttun mu eskiden ne çok mevzuları çözdüm böyle.Kahinlik var sende ha ya da beni çok iyi tanıyorsun bilemedim![]()
Grok nazlı olm siz nazını çekmiyorsunuzKonu yapay zeka ile çizim ya yapay zekayla nasıl çizmiş yorumluyoruz bir de grok çzimiş beni o şaşırttı![]()
Şunu hatırlatıp durma ya offfEvet var. HollyDemon ☾☆ ‘u bu konuda şaşırtmıştım. Hem unuttun mu eskiden ne çok mevzuları çözdüm böyle.
Chenneti unutma ve bir tanıdığın ile alakalı çok önemli bir detay vermiştim hani.
Ayrıca evet seni iyi çözdüm ben
Valla bu konuda tebrik ederim dedektif gibisin benim bile haberim yok sonra beni katıp çıkardın çözdün vakayı Ateş HekimoğluEvet var. HollyDemon ☾☆ ‘u bu konuda şaşırtmıştım. Hem unuttun mu eskiden ne çok mevzuları çözdüm böyle.
Chenneti unutma ve bir tanıdığın ile alakalı çok önemli bir detay vermiştim hani.
Ayrıca evet seni iyi çözdüm ben
Valla bu konuda tebrik ederim dedektif gibisin benim bile haberim yok sonra beni katıp çıkardın çözdün vakayı Ateş Hekimoğlu![]()
Burcu kim lan ? Senin el çıkmışO değil de ben Burcuyu çok özledim lan...
![]()
Burcu işte yapay zekanın bana yaptığı manitanın adıBurcu kim lan ? Senin el çıkmış
Şunu derken beni mi ima ediyorsun? 🤬