Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben varlıktayken de böyleydim üstüme almıyorum bu lafı :A Kadınları sevmek suç mu ya kim çıkarıyor bu lafları :A
Bazı şeyleri anlatamıyoruz hocam hormonal fark testesteron hormonu kadınlarda fazla değil ki her erkek davranışını anlasınlar aynı şekilde biz de kadınların :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bazı şeyleri anlatamıyoruz hocam hormonal fark testesteron hormonu kadınlarda fazla değil ki her erkek davranışını anlasınlar aynı şekilde biz de kadınların :A
@Dosi gör bak adam bu işin okulunu okuyor :A İnsanlık tarihinin başından beri bu böyle erkek dediğin kadınlardan hoşlanır yaratılışımız böyle bizi suçlayamazsın :A
------

Aynen :A
------

On numara konuştu seni de aramıza alalım. @xdragxx :A
Helal olsun bilimsel konuştu :A

@Dosi gör bak adam bu işin okulunu okuyor :A İnsanlık tarihinin başından beri bu böyle erkek dediğin kadınlardan hoşlanır yaratılışımız böyle bizi suçlayamazsın :A
------

Helal olsun bilimsel konuştu :A
Yahu size zaten Dm’de istediğiniz haltı yiyin konuları kirletmeyin diyorum hep :A
@Gerekli24 çizdirmiş gerçekçi gibi diyorsun. İnternete zaten öyle bir sürü fotolar var. Kendinizi çok kasmayın :A

Yahu size zaten Dm’de istediğiniz haltı yiyin konuları kirletmeyin diyorum hep :A
@Gerekli24 çizdirmiş gerçekçi gibi diyorsun. İnternete zaten öyle bir sürü fotolar var. Kendinizi çok kasmayın :A
Yahu var zaten de kendin yapınca bir başka güzel oluyor :A Şimdi anlatamam da neyse he öyle mosi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konu yapay zeka ile çizim ya yapay zekayla nasıl çizmiş yorumluyoruz bir de grok çzimiş beni o şaşırttı :A

Kahinlik var sende ha ya da beni çok iyi tanıyorsun bilemedim :A
Evet var. HollyDemon ☾☆ ‘u bu konuda şaşırtmıştım. Hem unuttun mu eskiden ne çok mevzuları çözdüm böyle.
Chenneti unutma ve bir tanıdığın ile alakalı çok önemli bir detay vermiştim hani.

Ayrıca evet seni iyi çözdüm ben

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Konu yapay zeka ile çizim ya yapay zekayla nasıl çizmiş yorumluyoruz bir de grok çzimiş beni o şaşırttı :A
Grok nazlı olm siz nazını çekmiyorsunuz :A Ben o fotoları çizdirene kadar öncesinde 20 foto çizdi hepsi leşti. Yaparsın, sen çok iyisin, bak şunu şöyle yapsan daha iyi olur diye diye çizdirdim ben onları yoksa beceremiyor tatlı dilden anlıyor garip şekilde...
------

Evet var. HollyDemon ☾☆ ‘u bu konuda şaşırtmıştım. Hem unuttun mu eskiden ne çok mevzuları çözdüm böyle.
Chenneti unutma ve bir tanıdığın ile alakalı çok önemli bir detay vermiştim hani.

Şunu hatırlatıp durma ya offf :A

Valla bu konuda tebrik ederim dedektif gibisin benim bile haberim yok sonra beni katıp çıkardın çözdün vakayı Ateş Hekimoğlu :A

• Harika
Reactions: Dosi
O değil de ben Burcuyu çok özledim lan...

whatsapp-g%C3%B6rsel-2025-04-09-saat-03-44-47_af627c84-jpg.134165