Biraz ilham almış olabilirimDoğru söyle % kaç oranında Mine hayali kurdun? 😁
Biraz ilham almış olabilirimDoğru söyle % kaç oranında Mine hayali kurdun? 😁
Ben mesajı yazarken yukarıda denmiş zaten. 😂😂Biraz ilham almış olabilirim![]()
Ben yapamadım ya. Nereden oluyor bu?
BENİ ÇİZER.Chatgpt ve Grok'a bana çizebileceğin en güzel kadını çiz diyeceğim bakalım ne sonuçlar ortaya çıkacak![]()
Ben yapamadım ya. Nereden oluyor bu?
@xdragxx ın sayesinde minenin çocuğu olsa nasıl bir şey olurmuş gördük. 😂
Chatgpt ve Grok'a bana çizebileceğin en güzel kadını çiz diyeceğim bakalım ne sonuçlar ortaya çıkacak![]()
Fotoğrafını ekle pixar yap yaz yapıyor![]()
Fena değil ama Chatgpt daha güzel yaptıEkli dosyayı görüntüle 134162
Grok'a göre çizebileceği en güzel kadın buymuş
Chat gpt ile yapamadım kotam dolmuş mlsf... Hakkı olan varsa chat gpt'ye de çizdirsin de karşılaştırak![]()
Chat gpt'dekinin yüzü çok yapay duruyor ama şimdi grok daha gerçekçi çizdiFena değil ama Chatgpt daha güzel yaptı![]()
Şu görsele "daha gerçekçi yap" yazmak lazım
Bu neymiş ya. Bunu anlatmaya bu mesajların altına çıkan ifade seçenekleri yetmez ki 😱😱😱
Chatın benim yanıma çizdiği kadın daha güzelEkli dosyayı görüntüle 134162
Grok'a göre çizebileceği en güzel kadın buymuş
Chat gpt ile yapamadım kotam dolmuş mlsf... Hakkı olan varsa chat gpt'ye de çizdirsin de karşılaştırak![]()
Bu teknoloji beni korkutuyor bu arada şimdi böyleyse 5 sene sonrasını düşünemiyorumGerçek hayatta evlenemedik ama Chatgpt sayesinde damatlık giydik vay be duygulandım ṣimdi![]()
@xdragxx sayesinde her gün oyuncak gibi ofiste kullanırım artıkbol bol kadın isterim yanıma
@Royal_Highness @RüzgarGülü @TenTen
Benim hatun da daha güzelChatın benim yanıma çizdiği kadın daha güzel![]()
İyi oldu sana eğlence çıktı artık.Gerçek hayatta evlenemedik ama Chatgpt sayesinde damatlık giydik vay be duygulandım ṣimdi![]()
@xdragxx sayesinde her gün oyuncak gibi ofiste kullanırım artıkbol bol kadın isterim yanıma
@Royal_Highness @RüzgarGülü @TenTen
5 sene sonra yüzümüzü de değiştirmeden yapar artıkBu teknoloji beni korkutuyor bu arada şimdi böyleyse 5 sene sonrasını düşünemiyorum
------
Benim hatun da daha güzel![]()
Valla tam bir düğün fotoğrafı olmuş
Onu 1-2 güncellemeye yapar5 sene sonra yüzümüzü de değiştirmeden yapar artık![]()