Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapay zeka ile ilk tanışmam bu konu ile oldu
yani ilk tecrübe edinme.
O kadar haşır neşirsen benim pixar pixel pixer karışımı görseli niye ghibli sandın?
ben senaryomun afişinide yapay zekadan yapıyorum @Dosi noktalama işaretlerini düzeltiyorum
------

Kankanın bu lafı altında kalacağına göçük altında kal @xdragxx
@Dosi
Ben ya televizyonda ya film yapacağım bir film bir tanesi toplumsal mesaj @12.Adam

Reactions: Dosi
korkunc derece bu yapay zeka. Bu sarkiya gelince caktim durumu. Bilindik sarkilarin karisimini yapiyorlar gibi @Bully @xdragxx

------

korkunc derece bu yapay zeka. Bu sarkiya gelince caktim durumu. Bilindik sarkilarin karisimini yapiyorlar gibi @Bully @xdragxx

ikinci siradaki sarki cok basit olmus. digerleride.
En iyisi bu

Reactions: xdragxx and Bully

Bir ara AI ile ünlülere şarkı söyletme vardı ben Barış Manço Cem Karaca gibi bazı eski ünlülere bazı şarkıları söyletmeleri hoşuma gitmişti bayağı da iyi oldu. Celal Şengör'e ilahi bile söyletmişlerdi

Reactions: TenTen and Dosi
aa galiba denk geldim bir kismina. Zeynep Bastik - Lan sarkisini her sarkiciya söyletmislerdi

Daha önce Survivir'a katilmis bir komedyen vardi, o kendisi bir cok ses cikarip sarki söylüyordu. Simdi yapay zeka herkesin ekmegini elinden aldi gibi...

Reactions: Gerekli24
bu kim ?
tanidik geliyor ama isim yazmayinca cikaramadim @Bully belki eski bir sarki ama söyleyen yeni isim

sarkiyi begendim baya. Youtube otomatik caldi bunu
------

yapay zeka ile deniliyor 😱

------

En iyisi bu
Bu şarkıyı arattım ve bulamadım zaten, bilindik şarkıların karışımını yapıyorlar demek yapay zeka ile
Tanıdık gelmesi de o yüzden

Reactions: Dosi

------

En iyisi bu
Bunlar ne ki 1-2 sene sonra yapay zeka ile çok sevdiğimiz dizi, filmlerin devamı bile yapılacak çok kısa sürelerde. Yapay zeka yapımlarına hazır olun.

güzel görünüyor.
Bunlar ne ki 1-2 sene sonra yapay zeka ile çok sevdiğimiz dizi, filmlerin devamı bile yapılacak çok kısa sürelerde. Yapay zeka yapımlarına hazır olun.
bencede.
Dizide bu karakter ölmeseydi nasil olurdu denilerek yayinlanir ve izlenir o da.

Reactions: xdragxx and TenTen
güzel görünüyor.

bencede.
Dizide bu karakter ölmeseydi nasil olurdu denilerek yayinlanir ve izlenir o da.
Ben mesela Geniş Aile Şukufe gitmeseydi diye bir senaryo yazdırır ve bunu yaptırırım.
Fight Club 2
Back to the Future 4 milattan önce
Back to the Future 5 2300 vs

Güzel olur güzel

Ben mesela Geniş Aile Şukufe gitmeseydi diye bir senaryo yazdırır ve bunu yaptırırım.
Fight Club 2
Back to the Future 4 milattan önce
Back to the Future 5 2300 vs

Güzel olur güzel
Leyloş'un ilk 103 sonrasını TV'den yayınlatırdım. 😁
Sonra sırasıyla Kardeş Payı, İşler Güçler, Behzat Ç ile devam ederdim. (Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç'nin digital versiyonları bana sarmadı.)

Reactions: xdragxx