BesaleT
Süper Emekli
Boy mecbur küçük kaldı figür olduğu için.Boyu saymazsak olmuş olmuş![]()
Boy mecbur küçük kaldı figür olduğu için.Boyu saymazsak olmuş olmuş![]()
ben senaryomun afişinide yapay zekadan yapıyorum @Dosi noktalama işaretlerini düzeltiyorumYapay zeka ile ilk tanışmam bu konu ile olduyani ilk tecrübe edinme.
O kadar haşır neşirsen benim pixar pixel pixer karışımı görseli niye ghibli sandın?![]()
Ben ya televizyonda ya film yapacağım bir film bir tanesi toplumsal mesaj @12.Adam
ikinci siradaki sarki cok basit olmus. digerleride.
Bir ara AI ile ünlülere şarkı söyletme vardı ben Barış Manço Cem Karaca gibi bazı eski ünlülere bazı şarkıları söyletmeleri hoşuma gitmişti bayağı da iyi oldu. Celal Şengör'e ilahi bile söyletmişlerdi
aa galiba denk geldim bir kismina. Zeynep Bastik - Lan sarkisini her sarkiciya söyletmislerdiBir ara AI ile ünlülere şarkı söyletme vardı ben Barış Manço Cem Karaca gibi bazı eski ünlülere bazı şarkıları söyletmeleri hoşuma gitmişti bayağı da iyi oldu. Celal Şengör'e ilahi bile söyletmişlerdi![]()
bu kim ?
tanidik geliyor ama isim yazmayinca cikaramadim @Bully belki eski bir sarki ama söyleyen yeni isim
sarkiyi begendim baya. Youtube otomatik caldi bunu
------
yapay zeka ile deniliyor 😱
Bu şarkıyı arattım ve bulamadım zaten, bilindik şarkıların karışımını yapıyorlar demek yapay zeka ile
o üstteki Burak & Kurtulusun müzigi. ordan caktimBu şarkıyı arattım ve bulamadım zaten, bilindik şarkıların karışımını yapıyorlar demek yapay zeka ileTanıdık gelmesi de o yüzden
![]()
Bunlar ne ki 1-2 sene sonra yapay zeka ile çok sevdiğimiz dizi, filmlerin devamı bile yapılacak çok kısa sürelerde. Yapay zeka yapımlarına hazır olun.
güzel görünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 135144
Benim yaptığım yapay zeka fotoğrafı @Dosi belki bir şeyler yaparım bununla ilgili ya gerçekte bundan kitap olur mu
Bu benim kendi yazdığım hikaye ödev olarak konusu bende kalsın
Onun fotoğrafı @Dosi
bencede.Bunlar ne ki 1-2 sene sonra yapay zeka ile çok sevdiğimiz dizi, filmlerin devamı bile yapılacak çok kısa sürelerde. Yapay zeka yapımlarına hazır olun.
İlk yapacağım dizi Poyraz Karayel olurdu. 😂güzel görünüyor.
bencede.
Dizide bu karakter ölmeseydi nasil olurdu denilerek yayinlanir ve izlenir o da.
Ben mesela Geniş Aile Şukufe gitmeseydi diye bir senaryo yazdırır ve bunu yaptırırım.güzel görünüyor.
bencede.
Dizide bu karakter ölmeseydi nasil olurdu denilerek yayinlanir ve izlenir o da.
Leyloş'un ilk 103 sonrasını TV'den yayınlatırdım. 😁Ben mesela Geniş Aile Şukufe gitmeseydi diye bir senaryo yazdırır ve bunu yaptırırım.
Fight Club 2
Back to the Future 4 milattan önce
Back to the Future 5 2300 vs
Güzel olur güzel![]()
Bende çocuk dizisi yazardım @xdragxxBen mesela Geniş Aile Şukufe gitmeseydi diye bir senaryo yazdırır ve bunu yaptırırım.
Fight Club 2
Back to the Future 4 milattan önce
Back to the Future 5 2300 vs
Güzel olur güzel![]()
Anime çizgi filmleri acaba dizi yapabilirler mi? 🤭🤭O da olur reiiis
Yapar yapar en basit iş oAnime çizgi filmleri acaba dizi yapabilirler mi? 🤭🤭
Ama şey gibi düşün. Gerçek kişiler ile. 😂Yapar yapar en basit iş o
Eee zor değil ki. Sabredin 1-2 senesi kaldı bu işlerinAma şey gibi düşün. Gerçek kişiler ile. 😂